Türkgün | Dünya | New York'ta 20 katlı binada kısmi çökme! İşte o anlar

New York'ta 20 katlı binada kısmi çökme! İşte o anlar

New York'ta 20 katlı bir binada muhtemel bir gaz patlaması sonucu kısmi çökme meydana geldi. Olayda yaralanma yaşanmazken, itfaiye ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşı enkaz alanından uzak durmaları konusunda uyarıyor.

New York'ta 20 katlı bir binada muhtemel bir gaz patlaması sonucu kısmi çökme meydana geldi. Olayda yaralanma yaşanmazken, itfaiye ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşı enkaz alanından uzak durmaları konusunda uyarıyor.

KAYNAK: CNN Türk

ABD’nin New York kentinde 20 katlı bir binada kısmi çökme meydana geldi. Yetkililerin ilk açıklamalarına göre, çökmenin nedeni muhtemel bir gaz patlaması olarak değerlendiriliyor.

Olay Yeri ve İlk Tespitler

New York İtfaiyesi, sabah saatlerinde gelen ihbar üzerine olay yerine ulaştı. İlk tespitlere göre, binanın çöp bacası olarak kullanılan bölümünde çökme yaşandı. Ekipler çalışmalarını sürdürürken, şu ana kadar herhangi bir yaralanma raporu bulunmadı.

SON DAKİKA... New Yorkta 20 katlı binada çökme: İşte ilk görüntüler

Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüler

Sosyal medyada paylaşılan doğrulanmamış videolarda, binanın bir köşesinin tamamen çöktüğü ve enkazın çevreye yayıldığı görülüyor. Yetkililer, çöken bölümün bir yakma bacası olduğundan şüpheleniyor.

Arama ve Soruşturma Çalışmaları

İtfaiye ekipleri, binada arama ve kontrol çalışmalarına devam ediyor. Olayın kesin nedeniyle ilgili soruşturma ise sürüyor. Yetkililer, vatandaşları enkaz bölgesinden uzak durmaları konusunda uyarıyor.

SON DAKİKA... New York'ta 20 katlı binada çökme: İşte ilk görüntüler!
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...