Ciner Grubu'ndan Demirören Grubu'na geçen Ece Üner, 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren  Kanal D ekranlarında seyircileri ile buluşuyor. Programı izleyenler, Özge Ece Üner’in hayatını ve biyografisini ve eğitim durumunu araştıyor. Birçok kanalda çalışan sunucu Ece Üner, Kanal D ekranlarında Ece Üner ile Susma programını sunuyor. Program hafta içi hergün saat 16.00’da yayınlanacak.

ECE ÜNER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gazeteci- sunucu kimliği ile tanınan Özge Ece Üner, 21 Temmuz 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden 2003 yılında mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. Ece Üner, kariyerine 1999 yılında Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde hem eğitim hayatına hem de stajyer olarak kariyerine başladı. 2003 Irak Savaşı sırasında NTV Haber Merkezi'nde çeviri ve haberler yaptı. 

2002'den 2006 Ocak ayına kadar NTV muhabiri olarak diplomasi ve ekonomi alanlarında yoğunlaştı. Aralarında İran ve İsrail Meclis Başkanları, İran İçişleri Bakanı, Çek Cumhurbaşkanı, Amerikan Savunma Bakanlığı Başdanışmanı Richard Perle, Bill Clinton'ın Başdanışmanı Richard Holbroke, Amerika'nın Türkiye Büyükelçileri, İngiliz, Rus, Fransız ve Alman devlet bakanlarının da bulunduğu birçok üst düzey devlet adamıyla özel röportajlar yaptı.

Ece Üner, Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu ile evlidir.

 DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Deniz Bayramoğlu, 1975'te Malatya'da dünyaya gelmiş Türk haber spikeridir.

Deniz Bayramoğlu, 1993’te İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi çevre mühendisliği bölümüne girdi. Üç yıl sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan bıraktı.

CNN Türk’te daha önce borsa yorumcusu olarak görev yapan Bayramoğlu, İş Yemeği programını hazırlayıp sundu. 2008-2009 yayın mevsiminde 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sunmaya başladı.

2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09:00'da ekrana gelen Parametre'yi sundu. CNN Türk'te çalışmaya devam eden Bayramoğlu, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sundu.

Deniz Bayramoğlu, şimdilerde Kanal D Ana Haber sunuculuğunu üstlenmektedir.

 

Editör: Haber Merkezi