Katıldığı programlar ile gündeme gelen Ecem Erkek 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. Ecem Erkek 2016 yılında Yüce Armağan Erkek ile evlenmiştir. Ecem Erkek kimdir, kaç yaşında, nereli? merak ediliyor. Ecem Erkek evli mi? bir diğer merak edilen konu. Exxen'de yer alan Konuşanlar'ın yeni bölümünde Ecem Erkek yer aldı. 

ECEM ERKEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ecem Erkek 24 Haziran 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. Ecem Erkek, 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olmuştur. Liseyi bitirdikten sonra oyuncu olmaya karar veren Ecem Erkek 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvar'ında Tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda Diksiyon Eğitimi almıştır.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yapan Ecem Erken sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış ve 2015 yılında mezun olmuştur.

2017 yılında Hayat Sırları isimli diziyle televizyon dünyasına giriş yapan oyuncu, Güldür Güldür Show'ta halen Naime karakterini canlandırıyor.

ECEM ERKEK EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

2016 yılında oyuncu Yüce Armağan Erkek ile evlenen Ecem Erkek eşinden 2020 yılında boşandı.

Ecem Erkek kimdir

ECEM ERKEK DEVRİM YAKUT İLE AYNI PROJEDE ROL ALACAK

Ecem Erkek, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut ile ortak bir gösteride buluşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ecem Erkek ile Demvrim Yakut, dijital bir platformda yayınlanacak olan Alman formatı Schiller Street'le prensipte el sıkıştı.

Suavi Doğan'ın patronu olduğu 10. Ev şirketinin hazırladığı projenin hangi dijital platformda yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Şimdiye kadar 20'den fazla ülkede gösterilen ''Schiller Street'' formatının ülkemizdeki ilk versiyonunda daha önce Şahan Gökbakar, Ezgi Mola, Seyyar Tanrıöğen, Uğur Yücel rol almıştı.

Editör: Haber Merkezi