Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Salı akşamları izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin hayranları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm canlı izle seçeneklerini araştırıyor. Bu akşam 20.00’de ekrana gelecek diziyle ilgili detaylar haberimizde...

ATV ekranlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191. yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor.

EDHO 191. BÖLÜM CANLI İZLE

EDHO 191. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, Yavuz Sincanlı'nın verdiği listenin peşinden iz sürmeye devam eder. Tek tek tüm isimlerin üzerine gitmeye kararlı olan Hızır Çakırbeyli'nin yanında ailesi ve dostları yer alır. Listede e dikkat çeken isimlerden olan Rıdvan'la mekanında yüz yüze gelen Hızır Çakırbeyli çıkış planı için de Kimsesiz Doğan'dan yardım ister. Hızır Çakırbeyli ve dostlarının koruyuculuğunu ise kanuni Asım üstlenir.

Abisinin verdiği mücadelede en ön safta yer alan İlyas Çakırbeyli'yi eşi Ömür Çakırbeyli sıkıştırır. İlyas'ın hayatından endişe eden Ömür Çakırbeyli'nin aldığı tavır yüzünden Pınar'a gün doğar.

Editör: Haber Merkezi