Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada:

MHP’nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçelİi’nin de ifade ettiği gibi: Bizde inanç, iman, adanmışlık, adamlık vardır. Gelecek nesillere emanet edeceğimiz kutlu üllkülerimiz vardır. Çizgimiz bellidir, yönümüz açık, duruşumuz nettir. Biz siyaseti milletimizin çıkarları için yaparız. Yeri gelirse eleştirileri muhattaplarına söyleriz. Kimseden korkmayız. Milletin rotasından sapmayız, neysek oyuz. CHP gibi olamayız, çürük ipten tutamayız.

Terörün siyasi şubesine hoş bakamayız. Katranı kaynatmakla olmaz şeker, insanın cinsi neyse ona çeker. Bizim kalbimiz Türk’lük için çarpar. Varsın CHP’li yöneticiler EDİRNE cezaevinin etrafında dolansın, Pensilvanya’ya el sallasın.

HDP, CHP, İP mutabakatı vardır. Tencere yuvarlana yuvarlana, patırtı kütürtü ile kapağını bulmuştur. Hiç kimsenin şüphesi olmasın 2023 Yılında yapılacak seçimlerde hem MHP ve hem de Cumhur ittifakı başarı ile çıkacaktır. Genel başkanımızın ifadesi bu şekilde olup, bizde aynen katılıyoruz.

Her sabah MHP sizlere açılan yeni bir kapıdır. O kapının size huzur, bereket ve mutluluk getirecektir.

Edirne’de MHP bugün bu inanç ile ayaktadır. MHP İl Yönetimi ve MHP’nin tüm teşkilatları 2023 Yılında yapılacak seçimlerde başarıyı yakalayabilmesi için seferberlik içindedir.

Siyasete kim ne derse desin; kim hangi ısmarlama ve temelsiz fikirlerin peşinde olursa olsun, görülecektir ki; 2023 Yılında ki, seçimlerde en yüksek ölçüde başarıyı yakaladığı İL Edirne ve MHP Teşkilatları olacaktır.

Herkes bilir ki MHP Lideri Devlet Bahçeli bir yerde varsa orada VATAN müdafaası safı tutulmuştur. Türklük önceliktir, millet esastır, hürriyet sevdadır!

2023’te MHP ve Ülkücü camia Edirne’de şanı büyük mücadele ederek en az bir Milletvekili TBMM gönderecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Editör: Haber Merkezi