Türkgün | Ekonomi | Adana'da toplu taşımaya zam geldi: Dolmuş ve halk otobüsü ücretleri arttı

Adana'da toplu taşımaya zam geldi: Dolmuş ve halk otobüsü ücretleri arttı

Adana'da dolmuş ve özel halk otobüsü ücretleri UKOME kararıyla zamlandı; yeni tarifeyle dolmuşta kartlı sivil 50 lira, nakit ödeme ise 70 lira olarak belirlendi.

Adana'da dolmuş ve özel halk otobüsü ücretleri UKOME kararıyla zamlandı; yeni tarifeyle dolmuşta kartlı sivil 50 lira, nakit ödeme ise 70 lira olarak belirlendi.

KAYNAK: İHA

Adana'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan dolmuş ve özel halk otobüslerinin ücretlerine zam yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME), yeni ücret tarifelerine göre dolmuşlar için elektronik kart ile sivil binişi 50 lira, elektronik kart ile öğrenci binişi 33 lira olacak.

NAKİT ÖDEMEDE İSE SİVİL VE ÖĞRENCİ BİNİŞİ 70 TL OLACAK

Nakit ödemede ise sivil ve öğrenci binişi 70 lira olacak. Özel halk otobüsleri için de elektronik kart ile sivil binişi 49 lira, elektronik kart ile öğrenci binişi 33 lira olarak belirlendi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...