Türkgün | Ekonomi | Resmi Gazete'de yayımlandı: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üç ildeki 8 taşınmazı satacak

Resmi Gazete'de yayımlandı: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üç ildeki 8 taşınmazı satacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın, Antalya ve Muş illerinde bulunan toplam 8 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirme sürecine sokacağını duyurdu.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın, Antalya ve Muş illerinde bulunan toplam 8 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirme sürecine sokacağını duyurdu.

MUHABİR: Burcu Öner

Başkanlığın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul İhaleleri Nerelerde Yapılacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Aydın'ın Didim ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde 4, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sorkun Mahallesi'nde 3 ve Muş'un merkez ilçesi Kıravi (Şenoba) Mahallesi'nde bir taşınmaz için ihale düzenlenecek. 

İhaleye Katılmak İçin Son Tarih

İhalelere katılmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı kritik tarihler var. Aydın ve Antalya'daki taşınmazlar için 2 Temmuz, Muş’taki taşınmaz için ise 3 Temmuz’a kadar tekliflerin sunulması gerekiyor. 

İhaleler, kapalı zarf ile birden fazla teklif sahibinden teklifler alınarak ve görüşmeler yapılarak "pazarlık" usulüyle gerçekleştirilecek. B

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...