Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Cezaevinden her fırsatta vıdı vıdı konuşan, Hendek-Çukur-Kobani olaylarında binlerce kişinin azmettirici katili olan terörist Demirtaş geçtiğimiz hafta Keloğlan olarak karşımıza çıktı. Saçlarını kazıtmış…  Sebebi de İran'da öldürülen 22 yaşındaki kadın Mahsa Amini'nin protestolarına destek içinmiş…

Geçtiğimiz gün Halk TV’ye verdiği röportajda “Mahsa, saçları nedeniyle katledildiği için o anda, saçlarımızla bir mesaj verebiliriz diye düşündüm. Hemen Selçuk Hoca’ya söyledim, o da destekledi. Sabahında da saçlarımızı kazıttık” şeklinde açıklamış…

İnsan hayatına, insan canına çok duyarlıdır ya!

Cezaevinden İran’daki olaylara Keloğlan kılığında duyarlılık pozları veriyor. Neymiş, İran’da öldürülen Mahsa Amini Kürt kökenli biriymiş… Peki, eli kanlı bu Keloğlan niçin aynı duyarlılığı çocuk yaşta dağa kaçırılıp terörist yapılan, dağda tecavüze uğrayan, tecavüze karşı çıktığı için infaz edilen Kürt kızları için göstermiyor? Belki o tecavüzlerden yahut infazlardan bazılarını Kandil’deki terörist kardeşi Nurettin Demirtaş yapıyordur?

Vıdı vıdı her halta konuşan terörist Demirtaş, HDP binaları önünde HD(P)KK aracılığıyla dağa kaçırılmış evlatları için nöbet tutan anne ve babalara niçin destek vermiyor? İran’daki Kürt kökenli kadın için Keloğlan olan, Türkiye’deki Kürt kökenliler için niçin hiç Keloğlan olmayı düşünmemişti?

Çünkü evladı için eyleme Diyarbakır'dan katılan Ayten Elhaman, “Biz yaklaşık 3 yıldır HDP il binasının önündeyiz. Ben HDP ve PKK'dan evladımı istiyorum. Onlar bana evladımı geri vermeden buradan gitmeyeceğim. Oğlum dağa kaçtıktan sonra perişan olduk, buraya kefenimizi giyip geldik. Selahattin Demirtaş çocukları HDP aracılığıyla dağa götürüyor, abisi Nurettin Demirtaş’a teslim ediyor. Onların ağababalarına veriyor. Şu an o hapiste umarım oradan çıkmaz. HDP çocukların ve gençlerin katilidir” açıklamasında bulunmuştu.

Sözde İran’daki kadın için duyarlılık protestosu yapan eli kanlı Keloğlan, “Tek ölçüm” dediği teröristbaşı Öcalan’ın "Nasıl Yaşamalı" adlı kitabında, Kürt kadınlarına "Kürt kadınların vücutları ölgündür. Pis kokarlar, soğuk ve biçimsizdirler" şeklinde hakaret etmesine, aşağılamasına ne diyor acaba?

Eli kanlı Keloğlan, aynı zamanda terör yolunda beynini kazıttığı için bunları göremiyor değil mi?

Kendini ölmeye-öldürmeye adamış terör örgütünün mensubu olan böyle bir teröriste Dersimli Kemal isimli siyaset zavallısı sahip çıkıyor işte… Her gün ona özgürlük istiyor, onu cezaevinden çıkarıp Türkiye’yi beraber inşa edeceklerine dair PKK’lılara müjdeler veriyor.

CHP’nin ülkedeki tek derdi terörist Demirtaş’ı serbest bırakmak olmuştur.

Bence Dersimli Kemal’de “Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakın” diye saçlarını kazıtıp Keloğlan olsun…

Başındaki Dersimli Kemal’inden tutun da, CHP’nin gazetesi, televizyonu, yorumcusu Kürt çocuklarını dağlara kaçırıp terörist yapılmasına ve onlara tecavüz edilmesine aracılık eden, PKK’lı teröristleri azmettirerek askerimizi, polisimizi şehit ettiren, masum vatandaşlarımızın canını alan bu alçak terörist için özgürlük kampanyaları düzenliyorlar. CHP’nin televizyonu Halk TV terörist Demirtaş ile röportaj yapmış kırışa kırışa, sırıta sırıta milli bir kahraman gibi onu pazarlıyor.

İşte bu haysiyetsizleri de hala Atatürkçü sananlar var… Asıl bizi kahreden de budur…

Son sözüm yine terörist Demirtaş’a olacak… İran’ı, şunu bunu bırak da Kandil’deki terörist kardeşine çağrı yap, dağdan inip Türk devletine teslim olsun. Yoksa MİT onun leşini de CHP Genel Merkezi önüne getirip bırakacak. Yoksa komşu ülkeden ırkdaşın Kılıçdaroğlu hüzünlü seçim kampanyası yapmak zorunda kalacak.

Editör: Haber Merkezi