İspanyol basını, Galatasaray için Emre Mor'la ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'ın 1 yıllığına kiraladığı Emre Mor, Sarı Kırmızılı takımda da büyük hayal kırıklığı yarattı. Kendisini A Milli Takım'a davet eden Fatih Terim'in güvenini boşa çıkaran genç futbolcuyla yollar devre arası ayrılmıştı.

OLYMPIAKOS'TA DA TUTUNAMADI

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesini feshettiği Emre Mor, geçtiğimiz sezonun devre arasında Yunanistan'ın Olympiakos takımına yarım sezonluğuna kiralanmıştı. Emre Mor'un Yunanistan kariyeri de beklentilerin altında kaldı.

CELTA VIGO'DA YİNE KULÜBEDEN ÇIKAMADI

Sezon başında Celta Vigo'ya geri dönüş yapan ve antrenmanlarda göze girmeyi başaran Emre Mor için yeni bir sayfa açılmıştı. Fakat genç futbolcu Celta Vigo'da yedek kulübesinden çıkamadı. İspanyol basını Emre Mor ile ilgili transfer bombasını patlattı.

İSPANYOLLARDAN GALATASARAY İDDİASI

İspanya'da yayın yapan Todofichajes'te yer alan habere göre Galatasaray, Emre Mor için yaz aylarında Celta Vigo ile görüşme gerçekleştirecek. Fatih Terim'in Emre Mor'a bir şans daha vermeyi düşündüğü aktarıldı.

SEZON BAŞINDA CELTA İZİN VERMEMİŞTİ

Haberde Galatasaray'ın yaz aylarında da Emre Mor için girişimde bulunduğu fakat milli futbolcunun yükselen formu nedeniyle Celta Vigo'nun bu transfere izin vermediği aktarıldı.

1,5 MİLYON EURO + BONUS TEKLİFİNE SICAK BAKIYORLAR

Haberin detayında Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro + bonuslar teklifinde bulunacağı aktarılırken İspanyol ekibinin bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Emre Mor'un yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi