Ekranların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Erkan Tan, bugünkü haber sunumlarından gözükmemesi nedeniyle izleyenler merak ediyor. Kendisi hakkındaki üzücü haberi paylaşan Tan, neden ekranlarda olmadığını açıkladı.

A Haber'de hafta içi her gün saat 06.00'da Sabah Ajansı programını sunan Erkan Tan, 25 Ekim tarihli programda yer almadı. Erkan Tan'ın bugün 

ERKAN TAN NEDEN YOK?

Sunucu Erkan Tan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Tan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sonunda hastalık bizi de tuttu. Koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı... Aşılarım tam, genel durumum Elhamdüllillah iyidir. Şimdilik soğuk algınlığı belirtileri var. Karantina kuralları gereği televizyon yayınlarına ara vermiş bulunuyorum. ALLAH'ım hasta kullarına şifa bağışla..."

 

ERKAN TAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Gazeteci ve sunucu Erkan Tan, 6 Ağustos 1967 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Şırnak kökenli bürokrat Hikmet Tan'ın oğludur. Babasının mesleği nedeniyle çocukluğu birçok şehirde geçen Tan, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde başladığı ilkokulu, Erzurum'un Tekman ilçesinde devam ettirdikten sonra İzmir'in Foça ilçesinde tamamlamıştır. İzmir Foça Midilli Ortaokulu'nda başladığı ortaöğretimini ise Tokat'ta bulunan Erbaa Ortaokulu'ndan bitirmiştir.

 

Editör: Haber Merkezi