Star TV ekranlarında her hafta cumartesi akşamı izleyenlerini eğlence ve kahkahaya boğan dizi Erkenci Kuş'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Erkenci Kuş 44. bölümü heyecanla bekleyen Erkenci Kuş hayranları şimdi her yerde Erkenci Kuş neden yok? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Erkenci Kuş final mi yaptı? sorularına yanıt araıyor. Geçtiğimiz ay senarist değişkliğinden dolayı bir hafta yayınına ara veren dizi, tekrar yayınlanmaya başladığı bölümlerden itibaren, yeni mekanlar ve yeni karakterlerle ekranlarda seyircisinin karşısına çıkmıştı. Pek çok dizinin sezon finali ve final yaptığı haftada Erkenci Kuş yeni bölümün yayında olmaması Erkenci Kuş Final mi yapıyor? sorularına nedne oldu. Peki, Erkenci Kuş neden yok? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Erkenci Kuş final mi yaptı? İşte Erkenci Kuş hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Erkenci Kuş neden yok? Erkenci Kuş final mi yaptı?

Her hafta cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yeni bölümünü izlediğimiz Erkenci Kuş, bu hafta yayın akışında görülmüyor. Konuyla ilgili olarak dizinin yapımcılarından resmi bir açıklama gelmedi. Ancak pek çok dizi sezon finali yaparken, yayın gününün  değişmesi sebebiyle diziye bir haftalık ara verildiği konuşuluyor. Bununla birlikte, geçtiğimiz yıl yazlık bir dizi olarak başlayan ancak, tahmin edilenin çok üzerinde bir izleyici kitlesine ulaşan Erkenci Kuş'un sezon finali veya final yapacağı konusunda bir bilgi bulunuyor. Can ve Sanem'in küllerinden yeniden doğan aşkının yaz boyunca alevlenerek devam etmesi bekleniyor.

Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman?

Merakla beklenen Erkenci Kuş yeni bölüm, 11 Haziran Salı saat 20.00'da ilzeyicisiyle buluşacak.

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı

Erkenci Kuş son bölümde neler oldu?

Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır. 

Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı. 

Emre’nin Leyla’ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla’nın.

Ajans, Sanem’in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları biraraya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.

Erkenci Kuş son 33. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

1 Haziran Cumartesi günü Star TV yayınlanması beklenen Erkenci Kuş 44. bölüm yayın akışında bulunmuyor. Bunu gören Erkenci Kuş hayranları, Erkenci Kuş neden yok? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Erkenci Kuş final mi yaptı? sorularına yanıt arıyor. Diziler arka arkaya sezon finali ve final yaparken, Erkenci Kuş'un yeni bölümünün olmaması, dizinin takipçilerinde bir paniğe neden oldu. Peki, Erkenci Kuş neden yok? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Erkenci Kuş final mi yaptı? İşte ayrıntılar...

Editör: Haber Merkezi