Star TV'nin  eğlence ve macera dolu dizisi Erkenci Kuş, birbirinden heyecanlı olaylarla dolu yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Diziyi yayın saatinde canlı olarak izlemek istyeyen hayranları ise, Erkenci Kuş yeni bölüm (18 Mayıs) full izle Star TV ve Erkenci Kuş son bölüm full izle YouTube tarzında aramalar yapıyor. 11 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 41. bölümde, Sanem bir dernek tarafından yılın sanatçısı seçilmiş ve Sanem bu dernek için bir çalışma hazırlığına girmişti. Bu çalışma ise Can ve Sanem'in birlikte vakit geçirmesine ve aradaki buzların yavaş yavaş erimesine neden olmuştu. Kitabı Yiğt'in yaktığından emin olan Can, Yiğit'in foyasını ortaya çıkarmak için bir plan yapmış, böllüm sonunda ise, Yiğit tarafından kulübesi yanan Can, yanan alevlerin içine dalmıştı. Bu haftaki bölümde ise, Can ve Sanem aşkı alevlerinden yeniden doğuyor. İşte, Erkenci Kuş 42. bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar...

Erkenci Kuş 42. bölüm (18 Mayıs) full izlemek için buraya tıklayın

Erkenci Kuş yeni bölüm 42. bölümde neler olacak?

Fragman açıklamasında "Alevler her şeyi yakabilir ama anıları değil”yazan Erkenci Kuş 42. bölümde, Can ve Sanem aşkı yeniden doğacak. Yanan kulübeye koşan ve alevlerin içine dalan Can, kulübedeb sadece Sanem'İn bandanasını alıp çıkacak. Sanem Can'ın elinde bandanasını görünce aralarındaki aşkın yeniden doğacağını anlayacak. Aralarında konuşulması gereken çok şey varken, konuşamayan Can ve Sanem, kasabanın hayalperest genci Caner kaybolunca onu aramaya gidecekler ve burada konuşma fırsatı bulacaklar. Diğer yanda işsiz kalan Emre, Leyla için her şeye katlanacak ve aşkı için Leyla'nın babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlayacak. Bununla birlikte Emre ile plan kuran Can, sonunda Yiğit'i köşeye sıkıştıracak.

Erkenci Kuş yeni bölüm 42. bölüm 1. fragman 

Erkenci Kuş yeni bölüm 42. bölüm 2. fragman 


 

Erkenci Kuş son bölümde neler oldu?

Can, teknesinin bozulma bahanesiyle geri döndü. Sanem’e senin için döndüm diyemedi. Sanem ise Can'ın teknesi yüzünden dönmesine bozuldu ancak neden benim için dönmedin de diyemedi. Can ve Sanem gururundan birbirleriyle konuşmazlar fakat kader ağlarını ördü bir sefer. Fikr-i Harika ekibi de farkında olmadan hu yazılan kaderi hızlandırdı.

Büyük bir dernek tarafından yılın yazarı seçilen Sanem, bu dernek için bir çalışma yapmak zorunda kaldı.Yiğit ise bu çalışmayı Sanem'e yakınlaşmak için bir fırsat olarak gördü. Can'ın babası Aziz bey veFikr-i Harika ekibi Yiğit'i uzaklaştırıp, Can ve Sanem'in yakınlaşmasını sağlayacak bir ortam oluşturdu. Burada Can dernek çalışması için Sanem'in fotoğraflarını çekti. Bununla birlikte, Yiğit'in kitabı yaktığından emin olan Can, Yiğit'in oyununu ortaya çıkarmak için bir paln hazırladı.

Erkenci Kuş 41. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi