Ekrem İmamoğlu’ndan umudunu kesen CHP, İP ve FETÖ merkezli çalışan trollerin yeni gözdesi Mansur Yavaş… Belediyecilik olarak Ankara’yı yönetmekten aciz bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yapabilmek için sürekli algı ve anket çalışmaları yapıyorlar. Hangi gelişme olursa olsun Mansur Yavaş’a bağlayıp, onun üzerinden çok renkli senaryolar yazıyorlar.

          En son üretimleri de “Irak Türkmen Cephesi Lideri Erşat Salihi, Mansur Yavaş’ı ziyaret etmiş; MHP Lideri Devlet Bahçeli de Erşat Salihi’yi bu yüzden görevden aldırmış…” şeklinde olan Mansur Yavaş’ı yüceltmeye çalıştıkları propaganda olmuştur.

Şu basitliğe bakar mısınız?

          Mansur Yavaş hayatı boyunca bir Türk düşmanına karşı sesini yükseltmiş, Türk düşmanlarına karşı mücadele etmiş bir adam değilken yükledikleri anlama bakar mısınız?

          Mansur Yavaş’ın Barzani’ye dair, Irak’taki Türkmenlerin mücadelesine dair hayatı boyunca sert bir açıklaması ve Türkmenlere dair bir desteği olmuş mudur?

          Bir tane Allah’ın kulu Mansur Yavaş’ın terör örgütü PKK’ya karşı sert bir açıklamasını gösterebilir mi?

          CHP’de yapması mümkün değil de MHP’de iken bile yapmadı. BBP’de, ANAP’ta iken yapmış mı onu da kendisi ispatlasın…

Danışmanlığını yapan Servet Avcı bu konuda bize yardımcı olabilir mi?

          Mansur Yavaş’ın 12 Eylül 2010 referandumu öncesi ve sonrası FETÖ ve o dönemin de iktidarı olan AKP’ye yaranmak için hayatında tek mücadele ettiği, televizyon televizyon, gazete gazete gezip hakkında eleştiriler yaptığı, iftira attığı tek parti MHP’dir.

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye gönderdiği ve hâlâ özür dilemediği mektubunu da unutmuş değiliz. CHP’nin terör örgütleriyle ilişkilerine, CHP’nin HDP ile ittifakına, PKK sevdalısı CHP’li yöneticilere, CHP’nin Türk-İslam düşmanlıklarına susan Mansur Yavaş o mektubunda MHP’ye ne iftiralar atmış ve ne suçlamalarda bulunmuştu. Hatırladınız değil mi?

“Erşat Salihi, Mansur Yavaş’la görüşmüş bu yüzden Devlet Bahçeli onu görevden aldırmış…”

          Herkesi kendileri gibi basit sanıyorlar. Erşat Salihi, Türkiye’de birçok kişiyle görüşmüştür. Görüştüğü kişiler arasında gerçekten çok lüzumsuz ve gereksiz isimler de vardır.

Ama bu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ne ilgilendirir?

          Onun ilgilendiği sadece Erşat Salihi’nin Türkmen davasına olan hizmeti ve bu dava için mücadelesidir.

          Erşat Salihi ile görüşmesi üzerinden Mansur Yavaş’a paye vermeye çalışanlar, madem böyle bir senaryo üretiyorsunuz da, Mansur Yavaş’a seçimlerden önce “HDP’yi ziyaret edecek misiniz?” diye sorduklarında “Onu bilemiyorum, ajans karar verecek” diye cevap vermesini yahut “PKK’nın siyasi uzantısıyla ne işim olur” diye cevap veremeyişini niçin eleştirmediniz?



          Eski HDP Eş Başkanı Sezai Temelli yerel seçim öncesi ne demişti?“ Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir.”

Mansur Yavaş, Erşat Salihi ile görüşse ne, görüşmese ne?

          Yani demem o ki, o menfaatleri için yeri gelir PKK’nın siyasi uzantısıyla, yeri gelir Türkmen liderle görüşür. Bu görüşmelerin hepsini de onun yaşam koçu olan “ajans” kimse o karar verir.

“Onu bilemiyorum, ajans karar verecek” diyen birini de bu yüzden fazla abartmayın…

          Bu tür basit senaryolarla Mansur Yavaş’a anlam yüklemeye çalışanlar, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli “Bu uğurda samimi mücadele veren, Türkmen kardeşlerimizin haklı davasının sesi olan, ne var ki aldığı bir kararla görevinden istifa eden Sayın Erşat Salihi’ye teşekkür ediyor, kendisini her zaman muhabbetle kucaklayacağımızı, çalışmalarını hiç unutmayacağımızı ifade ediyorum” sözleriyle sanırım bu algı ve fitne oyunlarınızı da bozmuştur.

          Türkiye’de PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapmış CHP’nin bir belediye başkanı olan Mansur Yavaş için haddinden fazla, olduğundan farklı yüklediğiniz her anlam sizi sadece rezil etmektedir.

          Siz gidin, eski HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’nin “Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir” şeklinde işaret ettiği CHP-HDP-İP ittifakıyla seçilen, “Ajans karar verirse HDP’yi ziyaret ederim” diyen, ‘HDP’liler rehabilite edilmeli’ dedikten sonra HDP’liler fırça atıp, tehdit edince “HDP’liler rehabilite edilmeli” derken dilim sürçmüş olabilir...” diye korkudan “U” dönüşü gerçekleştiren Mansur Yavaş’a verdiğiniz desteğin rezilliğine yanın…

          2014 yılında CHP’ye geçtiğinde “Bugün 40 yıllık geçmişimi geride bırakarak, CHP adayı olmamla, geride kalan tüm tartışmalar bitecektir. Örgütle birlikte, el ele çalışarak Ankara’yı kazanacağız” diyerek geçmişini silip atan birine hâlâ eski MHP ve Ülkücü kimliği üzerinden paye vermeye çalışan kim varsa hem şerefsiz, hem haysiyetsizdir.

          Mansur Yavaş, CHP’li bir belediye başkanıdır. Üyesi olduğu parti CHP’dir. CHP’nin de nasıl bir Türk-İslam düşmanı zihniyet olduğu ortadadır. O yüzden ne sıfat taşıyorsanız o sıfatın hakkını verin…

          Akbaba gibi MHP ve Ülkücü Hareket’in değerleri üzerinde pay kaparız diye dolaşmayın… MHP’nin davası Türk-İslam davasıdır. Ateist terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla iş tutanların ise olsa olsa Türk-İslam düşmanlığı misyonu vardır. Sayın Erşat Salihi de bu tür adamlarla poz vererek ne değerli zamanını harcasın, ne de Türkmen davasına gölge düşürmelerine fırsat versin…