Vizyona girmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Esaretin Bedeli filmi yeniden seyircisini karşısına çıkıyor. Birçok mesajın yer aldığı filmle ilgili bazı detaylar merak konusu oldu. ABD yapımı Esaretin bedeli filmi oyuncu kadrosu ve ne zaman vizyona girdiği sorgulanıyor.

ESARETİN BEDELİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bu filmde, bankacı olan Andy Dufrense evliliğinde başarılı olmadığı için eşi tarafından başka biriyle aldatılmaktadır. Bunu kabullenemeyen Andy, eşinin sevgilisi ile buluştuğu bir gece silahına mermileri doldurur ve öfkeyle eşi ve aşığının bulunduğu eve gidip öldürecek iken vazgeçer fakat bu geri dönüş Andy'i kurtaramaz. O akşam eşi ve sevgilisi öldürülmüştür. Olay yeri incelemede Andy'nin ayak izlerini bulan polis, yargıya teslim eder. Andy suçsuzluğunu ispatlayamaz.

Sonrasında ağırlaştırılmış müebbet hapis alır. Andy’nin hapishanedeki yaşadıkları ile ilgili olay örgüleri filmde anlatılmaktadır. Andy’ nin hayatı bir an içinde alt üst olmuştur. Var olan bütün düzeni birden bozulmuştur. Hapishanede karşılaştığı ve tanıdığı dostları sayesinde biraz daha çekilir bir durum içine girmektedir. Buradaki Andy sayesinde arkadaşı Red umut etmenin çok iyi bir şey olduğunu fark etmeye başlıyor ve Red bir yolculuğa çıkıp filmin sonunda yolculuk sonrası Zihuatanejo'da kumsalda Andy'i buluyor ve mutlu bir şekilde birbirlerine sarılıyorlar.

ESARETİN BEDELİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

1995 yılında gösterime giren Esaretin Bedeli filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Tim Robbins 
Morgan Freeman 
Bob Gunton 
William Sadler
Clancy Brown 
Gil Bellows 
Mark Rolston 
James Whitmore 
Jeffrey DeMunn
Larry Brandenburg
Neil Giuntoli
Brian Libby
David Proval
Joseph Ragno 
Jude Ciccolella

Editör: Haber Merkezi