Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümü için geri sayım başladı. Salı akşam atv'de yayınlanan EDHO'nun oyuncu kadrosu genişleyecek. 200. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin takipçileri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. yeni sezon ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? sorusuna yanıt aranıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekranların en çok izlenen yapımları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri heyecanla yeni sezon tarihini bekliyor.

Geçen sezon 199. bölümüyle final yapan EDHO yeni sezonuna 200. bölümü ile seyircisinin karşısında olacak. Seyircilerin merak ettiği Eşkıya bu akşam var mı sorusunun yanıtına gelecek olursak. EDHO, ATV'nin bu akşamki yayın akışında yer almıyor. Onun yerine saat 20:00'de Aman Reis Duymasın filmi ekrana gelecek. Filmin oyuncu kadrosu ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol olan isimlerden oluşuyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A KATILAN YENİ OYUNCULAR KİMLER?

Her bölümünde başka bir heyecanın yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni isimler dahil oldu. Bu isimler arasında Tardu Flordun, Uğur Yücel, Levent Ülgen, Burcu Binici ve Ragıp Savaş yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni oyuncuları ve rolleri:

Uğur Yücel: Şanlıurfalı ağa, ‘Masa’nın yeni üyesi

Ragıp Savaş: Emine ve Tipi’nin yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Burcu Binici: Emine’yle Tipi’nin yeğeni

Nurseli İdiz: ‘Dişi İplikçi’ Madam Anna

Yosi Mizrahi: Madam Anna’nın avukatı, ‘Masa’nın yeni üyesi

Tardu Flordun: Tufan’ın yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Hazım Körmükçü: İdris Reis’in yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Serdar Deniz: Şanlıurfalı ağanın sağ kolu

Levent Ülgen: Hızır’ın kuzeninin eşi ve uzaktan akrabası

Servet Pandur: Hızır’ın kuzeni

Eren Vurdem: Hızır’ın kuzeninin oğlu

Alara Turan: Hızır’ın kuzeninin kızı

EDHO EKİBİNDEN 200. BÖLÜM KUTLAMASI

atv’nin efsane dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ 7. Sezonu için sete çıktı. Yeni sezona 200. Bölümle merhaba demeye hazırlanan ekip, geçtiğimiz gün kutlama yaptı.

200. bölümün gururunu yaşayan ekip, kutlama için Şile'deki sette hep birlikte pasta kesti. Günün anlam ve önemi için konuşma yapan Oktay Kaynarca, "7. sezona başladık daha fazlası da olacak. 200 bölüme gelmek her babayiğidin harcı değildir. Bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizi yedi senedir yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyoruz. Çok muhteşem bir sezon geliyor. Özellikle ekibe yeni katılan arkadaşlarımız bizim için çok değerli. Uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Bu uyumu hep birlikte ekranlarda göreceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi