7. sezonunda 200. bölümü çekilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geçen hafta Salı akşamı ekran gelmedi. 12 yeni oyuncunun katıldığı EDHO'nun yeni bölümünün yayınlanmamasına dizinin takipçileri büyük tepki gösterdi. Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın rol aldığı, atv'de yayınlanan dizinin yoluna devam etmeyeceği sorgulanıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman? Eşkıya (EDHO) bu akşam var mı, yok mu? İşte detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM VAR MI?

ATV'de her salı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geçtiğimiz salı akşamı yeni sezon ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacaktı. Ancak dizi yayın akışında yer almadı ve yeni sezon bölümlerine dair ise bir açıklama gelmemişti. 

Atv yayın akışına bakılıdğında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine "Greenland: Son Sığınak" adlı filmin yayınlanacağı görülüyor.

EŞKIYA (EDHO) BİTTİ Mİ?

EDHO'nun Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, dizinin akıbeti hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulunarak veda mesajı yayımladı. Kaynarca, ''At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…'' ifadelerini kullandı.

YÖNETMENDEN AÇIKLAMA

EDHO'nun yönetmeni ise dizinin bitmediği açıklayarak, "REİS’in bu eli vedaya değil, yeni bir merhabaya kalkar... Beklemede kalın.." ifadelerine yer verdi.

edho

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktay Kaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi

Editör: Haber Merkezi