ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sene 7. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacakken alınan kararla yayından kaldırıldı. Günlerdir ne olduğu anlaşılmaya çalışılırken Oktay Kaynarca'dan beklenen veda açıklama geldi. Dizinin takipçileri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) neden bitti? diye merak ediyor.

26 Ekim Salı günü 200. bölümüyle ekrana gelecek olan EDHO'nun yeni bölümü seyircisiyle buluşamadı. Dizinin takipçilerinin tepkisine neden olan karar sonrası Oktay Kaynarca dizinin bittiğini duyurdu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) BİTTİ Mİ?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bir açıklamada yaparak seyircisine veda etti.

Kaynarca, instagram hesabından yaptığı paylaşımda EDHO'nun bittiğini duyurdu.

Kaynarca'nın açıklamasını okuyanlar ise şok oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaynarca, "Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca açıklamasında şunları kaydetti:

“At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han....
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.
Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…" 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktay Kaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi

EDHO NEDEN BİTTİ /YAYINLANMADI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 26 Ekimde kanala dizi ekibi tarafından 200. bölüm teslim edilecekti. Ancak sözleşmeyle ilgili sıkıntıların çıkması yapım ekibinin yeni bölüm ile ilgili kararını değiştirmesine neden oldu ve yeni bölüm kanala teslim edilmedi.

EDHO'nun 7. sezon afişi böyle duyurulmuştu.

 

Editör: Haber Merkezi