Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için nefesler tutuldu ve yeni bölüm bekleniyor.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölümü izle detayı haberimizde. EDHO yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahneler yer aldı. Silahların konuştuğu yeni bölümde şok sahneler var. Diziseverler merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bahar öldü mü? araştırması da yapıyor. İşte tüm detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BAHAR ÖLDÜ MÜ, PELİN AKİL DİZİDEN AYRILDI MI?

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Pelin Akil'in canlandırdığı Bahar'ın ölüp ölmediği merak ediliyor. Son yayınlanan fragmanda Bahar, Hızır için kendini kurşunun önüne atar. Hızır'I kurtarmak için kendini kurşunların önüne atan Bahar'a ne olacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin sonunu hazırlayan Tuncay'ı yakalar. Tuncay'ın bağlı olduğu şebekeyi çözmek ve eşine yapılanı ödetmek gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, vereceği bu kararda en çok ailesine ve dostlarına güvenir. Tuncay'ı sorgulaması için İlyas'a izin veren Hızır Çakırbeyli, bir yandan da Bahar'ın yardımıyla Yavuz'u kendi tarafına çekmeye hazırlanır.Tuncay'ın söylediklerini dinlemesi için Yaman Korkmaz'ı çağıran İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, duydukları karşısında adeta şok yaşar. Tuncay, Korkmazlarla yeşermeye başlayan dostluk filizini kesmek için Yaman Korkmaz ve Avukat Ebru'nun gizli aşk yaşadığını Behzat'a söyler.Tuncay'ın yakalanmasıyla panik yaşayan istihbarat İlhan'ın yaptığı hamle ise ortalığı daha da karıştır. İlhan yüzünden Tuncay'ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır Çakırbeyli, başka bir hamle yapar.Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Üst üste yaşadıkları kayıplarla birbirlerine daha da kenetlenen ailenin içine bu kez giren kara kedi ise Alpaslan'ı ayağa kaldırmak için canla başla çalışan Pınar olur. Ömür ise Pınar'ın eşi İlyas'a karşı olan ilgisini hisseder.Kimsesiz Doğan'a hamlesini yapan Hamdi Korkmaz, amacına ulaşamaz. Bu kez sıra Kimsesiz Doğan'a gelir. Karabasan gibi çökmeye hazırlanan Kimsesiz Doğan, Hamdi Kormaz'a dersini verir.

ALPARSLAN GERİ DÖNDÜ

182. bölümde başından vurulup tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Alpaslan, bu bölümde yeniden ayağa kalktı. Hızır ve İlyas'ın mezbahanede tutulduğu sahneye yapılan operasyona, uzaktan keskin nişancı olarak destek vermesi, ekran başında Alpaslan'ın sahalara dönmesini çok isteyen kalpleri eritti.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil (d.17 Nisan 1986 İstanbul) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.
Rent Müzkali, Marika'nın Serveti tiyatro oyunlarında yer aldı. Reklam filmlerinde oynadı. Fox TV de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1 de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil, 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu.Kızılelma dizisindeki rolü dizinin sezon finalinde bitmiştir.

Tiyatro oyunları

*Marika'nın Serveti, Yönetmen : Haldun Dormen

*Rent Müzikali, Yönetmen : Bora Severcan

Filmografi

*2014 Kızılelma

*2013 İnadına Yaşamak

*2013 Su ve Ateş

*2013 Osmanlı Tokadı

*2012 Suskunlar

*2012 Seksenler

*2011 Kurt Kanunu

*2007-2011 Arka Sıradakile

 

Editör: Haber Merkezi