ATV ekranlarının efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda fragmanı, yine nefeslerin kesileceği sahneler izleyeceğimize dair ipuçları veriyor. Sezon finalinde İlyas ve Behzat, Zeki’nin tuzağına düşmüş ve son anda elinden kurtulmayı başarmışlardı. Peki, Hızır bu olanlara sessiz mi kalacak? İşte, EDHO yeni sezon fragmanı ve diğer ayrıntılar…

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline girilmesinin ardından pek çok dizi yeni bölümlerini yayınlamaya başladı. Pek çok EDHO hayranı nefeslerini tutmuş Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu beklerken, ATV resmi sitesinden ilk fragman yayınlandı. Oyuncu kadrosuna eklenen üç başarılı isimle maceraya devam edecek dizinin yeni sezon yayın tarihi verilmedi, sadece “çok yakında” ibaresi kullanıldı. Yani, heyecanlı bekleyiş bir süre daha devam edecek.

İŞTE İLK FRAGMAN AÇIKLAMASI

"Ben savaşı başlattım ama cepheler henüz belli değil!"

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SEZAON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman saldı. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirdi. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından aldı.

İŞTE ZEKİ'NİN PLANINI BOZAN HAMLE

Editör: Haber Merkezi