Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 7. sezonunda yine ekranlarda fırtına estirmeye hazırlanıyor. Geçğimiz günler yeni sezon çekimleri başlayan dizinin hayranları yeni ölümlerin biran önce başlamasını bekliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor? EDHO bu akşam yeni bölüm var mı? İşte merak edilen ayrıntılar..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 7. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geniş oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli anlar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. Bölümüyle ekranlara gelecek.

EDHO'nun beklenen yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dizinin Ekim ayının başında başlaması bekleniyor. İzleyenlerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı.

EDHO FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü yine çok heyecanlı geçmişti. EDHO final bölümünde; Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesinde yasa neden olmuştu Öte yandan Hızır ve ailesinin başına geleneler izleyeni ekrana kilitlemişti.

Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırlar.

edhoyenisezon

Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koymuştu.

 

Editör: Haber Merkezi