Yayınlandığı salı akşamları reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanırken son dakika yayından kaldırılmıştı. Daha sonra başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan veda açıklaması gelmişti. Peki, EDHO bu akşam var mı, bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? İşte ATV yayın akışı 9 Kasım 2021...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, BİTTİ Mİ?

Yayın günü olması nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon hakkında detayları merak ediliyor.

Dizinin yeni bölümleri beklenirken, EDHO 200. bölüm tanıtım fragmanı ile yeni bölüm tarihinin netleşmesinin ardından dizi ekranlara gelmedi. Konu ile ilgili açıklama yapan  Oktay Kaynarca ‘Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…’ dedi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla dizinin bittiğini duyurdu.

Kaynarca açıklamasında, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim...

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…” ifadelerini kullandı.

9 KASIM ATV YAYIN AKIŞI

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Aramızdaki Sözler TV’de ilk

22:20 Çılgın Sürücü TV’de ilk

00:30 Çılgın Sürücü

 

Editör: Haber Merkezi