Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçileri hala yeni sezonla ilgili detayları merak ediyor. Salı günü izleyici karşısına çıkan EDHO 6 sezondur atv'de seyircisiyle buluşuyordu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tarihi ve yayınlanacağı kanalla ilgili henüz açıklama gelmedi.

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıkladı.

Tanıtımları yapılmasına rağmen yayınlanmayan dizinin hayranları ise duruma sosyal medyadan tepki göstermişti. Dizinin yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında sıkıntılar olduğu öne sürülmüştü.

EDHO DEVAM EDECEK Mİ? 

Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yayından kalkması hakkındaki sorulara yanıt veren Kaynarca, "Arkadaşlar bana sormayın, gerçekten benim cevap verme yetkim ve bilgim yok. Bunun cevabını ben veremem, şu anda çekim yok, çekilmeyeceği ve devam etmeyeceği bilgisine sahibiz. Yayın probleminde oyuncular veya çalışanlarla alakalı bir durum yok" dedi.

Geçtiğimiz hafta 200'üncü bölümüyle ekranlara dönmesi beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi, ani bir kararla yayından kaldırılmış, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etmişti.

Kaynarca, paylaşımında; “At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han....'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim" demişti.

Oyuncu, sözlerine, "Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın" diye devam etmişti.

Editör: Haber Merkezi