Kanunsuz Topraklar Gülfem karakteri diziseverler tarafından merak ediliyor. Esra Bilgiç Gülfem karakterine can veriyor. Esra Bilgiç tiyatro ile sekiz yaşında Mamak Belediyesi’nin kurslarında çocuk oyunları oynayarak tanıştı. 2011 senesinde Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüne yarı burslu kabul edildi. Peki Esra Bilgiç evli mi, kaç yaşında, nereli?

KANUNSUZ TOPRAKLAR GÜLFEM KİMDİR?

Malik Bey’in en büyük çocuğu olan Gülfem, hem güzel hem zengindir. Ama aşkı için her şeyden vazgeçecek kadar yüreklidir. Babasına kafa tutabilecek kadar da inatçı ve güçlüdür. Şımarıklığının verdiği birtakım huylarıyla insanı zaman zaman sinir etse de, samimi ve akıllıdır. Davut’u gören Gülfem daha ilk anda ondan nefret eder. Çünkü herkesin, özellikle de babasının adamlarının karşısında el pençe divan durmasına, emirlerini yerine getirmesine alışkındır. Her ne kadar nefret ediyormuş gibi görünse de, Gülfem zamanla Davut’a karşı içten içe bir hayranlık duymaya başlar.

Esra Bilgiç kimdir

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin büyük çocuğudur. Tiyatro ile sekiz yaşında Mamak Belediyesi’nin kurslarında çocuk oyunları oynayarak tanıştı. On yaşında annesinin yönlendirmesiyle keman çalmaya başladı. 2011 senesinde Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüne yarı burslu kabul edildi. 2014’te ilk projesi olan “Diriliş Ertuğrul” ile oyunculuğa ilk profesyonel adımını attı. 116 bölüm hayat verdiği ‘Halime Sultan’ karakterine 2018’de veda etti. Diriliş Ertuğrul dünya çapında milyarca insan tarafından izlendi. Esra Bilgiç IMDB listelerinde uzun bir süre sırasını korudu. Projedeki başarısı, Bilgiç’in uluslararası markalardan reklam teklifleri almasını sağladı. 2018 yılı Kasım ayında dünyanın en prestijli sanat okullarından olan Royal Academy of Dramatic Art’ta drama ve ses eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. Londra’da altı ay süren eğitim sonunda Türkiye’ye döndü. 2019’da BKM yapımcılığında Adana’da çekilen “Ramo” dizisinde 41 bölüm başrolü paylaştı. 2021’de Türkiye’nin başarılı markalarından Molped’i, çektiği reklam filmleriyle yurtdışında temsil etmeye başladı. Türkiye’de birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Bilgiç, bir devlet üniversitesinin Hukuk Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisidir. 2018’de başladığı piyano eğitimini sürdürmektedir.

ESRA BİLGİÇ EVLİ Mİ?

Esra Bilgiç, 2014 yılından beri beraber olduğu Gökhan Töre ile 21 Ekim 2017 tarihinde evlendi. Çift, 17 Haziran 2019 tarihinde tek celsede boşandı.

ESRA BİLGİÇ İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ınstagram'ı aktif olarak kullanmaktadır. 6 milyon takipçisi bulunan Esra Bilgiç'in ınstagram adresi "esbilgic" olarak kullanmaktadır. 

Editör: Haber Merkezi