Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçının 42. dakikasında Danimarkalı Christian Eriksen'in kalbi durdu. İlk müdahalenin saha kenarında yapıldığı oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı.

EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçında korku dolu anlar yaşandı.

ERİKSEN'İN KALBİ DURDU
Maçta ilk yarının son anları oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Tüm futbolcuların telaşla sağlık görevlilerini saha içine davet ettiği pozisyon sonrası Christian Eriksen'e ilk müdahale yapıldı. Kalbi duran Christian Eriksen'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yıldız futbolcuyu sedye ile hastaneye taşıdı.

OYUNCULAR VE SEYİRCİLER GÖZYAŞLATINA BOĞULDU
Christian Eriksen'in uzun süre yerde kalması tüm futbolcuların ve tribündeki seyircilerin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. UEFA, maçın ertelendiğini duyurdu.

SPİKER AĞLADI

Öte yandan, TRT 4K spikeri Eriksen'e kalp masajı yapıldığı sırada ağladı.

Hem iki takım oyuncularının hem de maçı tribünde ve ekran başında takip eden isimlerin büyük bir endişeye kapıldığı olay sonrasında karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

EŞİNİN GÖRÜNTÜSÜ YÜREK BURKTU

UÖte yandan herkesi üzen bir görüntü daha ekranlara yansıdı. Eriksen'in eşi Sabrina Kvist Jensen'in ekranlara gelen görüntüsünde ağladığı görüldü. Eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer ve Leicester City'nin kalecisi Kasper Schmeichel genç kadını teselli etti. Futbolseverler ise sosyal medyadan da Eriksen'e iyi dileklerini yolladı.

YILDIZ FUTBOLCUDAN GÜZEL HABER

Sahada bir anda fenalaşarak yerde kalan Eriksen'e yapılan müdahalenin ardından saha kenarına alınırken bilincinin açık olduğu görüntülendi. UEFA, Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu duyurdu.

Editör: Haber Merkezi