Milyonlarca iPhone kullanıcısı sabah saatlerinde telefonlarının alarmının çalması ile şaşkınlık yaşadı. Evde kal Türkiye uyarısını telefonunda gören kullanıcılar panikle sosyal medyada durumu paylaştı. Evde Kal Türkiye uyarısıyla güne başlayanlar tedirgin ve şaşkınlık yaşadılar. Uyarı mesajıyla güne başlayanlar evde kal türkiye alarmı nasıl kapatılır? Test Alert Notification ne demek nasıl kapanır? İşte hepsinin cevabı...

EVDE KAL UYARISI NASIL KAPATILIR?

Ayarlar > Bildirimler'e gidin. Ekranın en alt kısmına kaydırın. Burada bulunan acil durum bildirimlerini kapatarak bu alarmları kapatmış olursunuz.

test alert evde kal

VODAFONE'DAN "EVDE KAL TÜRKİYE" AÇIKLAMASI: ÖZÜR DİLERİZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Vodafone, "Yaşanan aksaklık ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

EVDE KAL TÜRKİYE UYARISI NEDİR?

Koronavirüs salgınının devam ettiği bugünlerde telefonlara 'Evde Kal Türkiye' uyarısı geliyor. Vatandaşların tedbirleri elden bırakmamasına vurgu yapılıyor.

TEST ALERT NATİFİCATİON NE DEMEK?

Test Alert Natification: test uyarısı bildirimi anlamına gelmektedir. Test Alert Natification genel olarak kullanılan bir uyarı sistemi olarak düşünülebilir.

Sosyal medyada bazı iPhone kullanıcıları telefonlarına Acil Durum Uyarıları kapsamında "Evde kal Turkiye" ifadeleriyle gelen bildirimin ekran görüntüsünü paylaştı.

test alert

Editör: Haber Merkezi