Türkiye ile yaptığı millî paylaşımlarla adından söz ettiren, en son Suriye’de terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nı destekleyici nitelikle gönderiler paylaşan Bozkurt Caps sayfası, Facebook’un engeline takıldı.

Konuyla ilgili Bozkurt Caps sayfasından daha sonra açıklama yapıldı. 5 paylaşımdan dolayı Facebook’tan uyarı aldıklarını belirten sayfa yöneticileri, tüm ekip ile birlikte yayın politikasının aynen devam edeceğini bildirdi.

BOZKURT CAPS SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

İşte Bozkurt Caps’ten yapılan o açıklama:

- Bozkurt Caps Neden yayından kaldırıldı?

- Erişimi yüksek sayfalar diğer sayfalara oranla daha sık ve detaylı inceleniyor. Tabiki haklı olarak. Haftada 5 Milyon kişiye ulaşan bir sayfa hedef gösterebilir, insanları sokağa dökebilir, yalan yanlış bilgiler verebilir. .

Harekât başladıktan sonra yaptığımız 5 paylaşımdan peş peşe uyarı aldık, gönderilerimiz kurallara aykırı bulundu. Bu sabah yayından kaldırıldı. İtirazımız kabul edilmedi.

- Bozkurt Caps ne olacak, ekip nerde? Yeni sayfa var mı?

Tüm ekibimiz burada ve yayın politikamız olduğu gibi bu sayfa üzerinden devam edecek. Değişen tek şey 1 milyondan 300 bine indik. Siz takipcilerimizin desteği ile zamanla düzelecektir.

Editör: Haber Merkezi