Karşılaşmanın 11. dakikasında ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Ndiaye, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve ev sahibini 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Senegalli oyuncunun yeni takımındaki ilk golü oldu.

25. dakikada Zukanovic'in kafayla indirdiği topla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Sobiech, Mina'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Lucas Biglia golü buldu ve skoru 2-0'a taşıdı. Böylece Biglia da Karagümrük kariyerindeki ilk golünü attı.

BB Erzurumspor'da Ricardo Gomes 38. dakikada kale ağzında topu ağlarla buluşturdu ancak VAR kontrolünün ardından bu gol, elle oynama sebebiyle iptal edildi.

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

İlk yarının sonucunu belirleyen gol, uzatma dakikalarında geldi. 45+3. dakikada Karagümrük farkı 3'e çıkardı. Biglia'nın yerden kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Ndiaye, rakibini çalımladı ve topu ağlara yolladı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında deplasman ekibi gole yaklaştı. Obertan'ın kaleyi karşıdan gören noktadan yaptığı vuruş çerçeveyi bulmadı.

Fatih Karagümrük 71. dakikada skoru 4-0'a getirdi. Ceza sahası sağ çaprazında şut şansı yakalayan Alassane Ndao dar açıdan sert vurdu ve Farnolle'ü mağlup etti.

BB Erzurumspor'un tek golü Ricardo Gomes'ten geldi. Gomes, 89. dakikada darbeli bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmaya noktayı koyan gol uzatma dakikalarında Sabo'dan geldi. İstanbul ekibi bu sonuçla birlikte ligdeki puanını 11'e çıkararak maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. BB Erzurumspor ise 7 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi