Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İlinin ilçe kongrelerini Fatsa ilçesinde yapılan muhteşem organizasyonla nihayetlendirdi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut ilçe başkanı Murat Kaçak yeniden başkan seçildi.

SIKI COVİD NLEMLERİ ALINDI

Fatsa Kültür Merkezi salonunda yapılan kongreye katılım oldukça yoğundu. Sıkı Covid önlemlerinin alındığı salon ve fuayesinde sosyal mesafe ve hijyen konusunda görevli personeller misafir ve delegeleri sürekli kontrol altında tuttu. Gelenlere sürekli maske dağıtımı yapılarak kullanılan maskelerin değişmesi sağlanırken, giriş çıkışlarda ateş ölçümü yapılarak dezenfektan verildi.

HER ŞEY TEMSİL ETTİĞİMİZ KURUMA LAYIK OLMASI İÇİN

Fatsa Teşkilatını yaptığı daha önceki organizasyonlardan bilen misafirler yine muhteşem bir organizasyon olacağını bilerek geldiklerini, ancak bu kez çıtanın aşırı yükseldiğini gördüklerini belirtti. Günler öncesinden hazırlıkları yapılan Fatsa kongresi sahne tasarımı, giriş kapısı ve program akışı ile göz doldurdu.

“Biz yaptığımız hiçbir organizasyonu baştan sağma yapmadık” diyen başkan Murat Kaçak, “gelen misafirlerimize, Fatsa’mıza ve dahası temsil ettiğimiz kuruma saygımızdan kaynaklı olarak imkânımız ölçüsünde yapılabileceklerin en iyisini yapmaya çalıştık” dedi.

PROGRAM DUALARLA BAŞLADI

Fatsa Kongresi resmi gündem öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Mevlid Kandili gününe denk gelmesi münasebeti ile okunan ilahilere semazenler eşlik etti. Divan başkanlığını Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün yaptığı kongrede, gündem aralarında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin önemli mesajlar verdiği konuşmalarından derlenen bir VTR, sahnede kurulu dev ekranlardan gösterildi.

SİYASİ KONUŞMALARDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

Kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde ilk olarak Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak kürsüye davet edildi. Murat Kaçak konuşmasında, görevin kendisine devdi edilmesinden bu güne yaşanan sürece değindi.

“Ben, partim ve genel başkanımın emrinde her türlü görev ve sorumluluğa hazır bir ülkücü kardeşinizim. Genel başkanım bana bu partinin çaycısı olacaksın der, çaycısı olurum. Kapıcısı olacaksın der, kapıcısı olurum. Hiç gocunmam diyen başkan kaçak, çünkü ben bu davaya ve ülkeme gönülden sevdalıyım diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ise, Türkiye ve dünya gündemini değerlendirerek yedi düvele karşı gelebilmemiz için Cumhur İttifakı’nın dimdik ayakta durması gerektiğini belirtti ve ittifaka kesinlikle zarar verilmeden uyum içerisinde çalışacaklarını anlattı.

Editör: Haber Merkezi