Muhammed Gümüşkaya'nın attığı harika golle Avrupa'da galibiyet kazanan Fenerbahçe Süper Lig'de de başarı sonuçlar elde etmek istiyor. Ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de hedef 3 puan. Sarı lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlancağını öğrenmek istiyor.

Süpe Lig'in 2021-2022 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle 1-0 yenen Fenerebahçe, 5 futbolcusundan mahrum olarak Antalyaspor karşısına çıkıyor. 

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI, SAAT KAÇTA,  NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 22 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ BELLİ OLDU MU?

Sarı-lacivertli takımda Antalyaspor maçı önce sakat oyuncuların sayısının fazla olması dikkati çekiyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın durumu ise müsabaka saatinde belli olacak.

 FENERBAHÇE: ALTAY, TISSERAND, SERDAR, SZALAI, OSAYI, FERDI, GUSTAVO, SOSA, MUHAMMED, MESUT, ZAJC

ANTALYASPOR: BOFFIN, BÜNYAMİN, VEYSEL, NALDO, GÜRAY, NURİ, POLI, GHACHA, FREDY, MUKAIRU, WRIGHT

İki takım arasında 1984-1985 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 50 lig randevusunda en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

 

Editör: Haber Merkezi