Süper Lig'de zirve yarışı giderek hızlanırken Galatasaray-Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Ali Samiyen Spor Kompleksi NEF stadyumu'nda Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Pazar günü oynanacak dev derbi öncesi taraftarlar maç biletleri konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Peki FB - GS maç biletleri ne zaman satışa çıkacak 2021? Galatarasay - Fenerbahçe maç biletleri ne kadar?

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı biletlerinin bugün veya yarın satışa sunulması bekleniyor. Derbi maçı bilet fiyatlarının belli olmasının ardından haberimiz güncellenecektir.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı 21 Kasım Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak.

DİAGNE’DEN FENERBAHÇE MAÇI AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Mbaye Diagne, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Senegalli oyuncu, 5-2 kazandıkları Bursaspor maçında iyi oynadıklarını belirterek, "Fiziksel olarak kendimizi hazır tutmamız açısından iyi bir fırsat oldu. Bütün takımın da iyi değerlendirdiğini düşünüyorum." dedi.

 

Editör: Haber Merkezi