Bu sene Süper Lig'den birçok temsilcimiz Avrupa kupalarında forma terletiyor. Fenerbahçe de UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için Helsinki maçına çıkacak. Takımları ile gelişmleri yakından takip eden sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçe, Helsinki maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? diye merak ediyor.

Neftçi Bakü’yü rahat geçen Helsinki, Finlandiya liginde oynadığı maçını da kazanmıştı. Son dönemde formda olan rakip, temsilcimiz Fenerbahçe karşısında puan ya da puanlar arayacak.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maç öncesi Fenerbahçe’de Pelkas ve Sedar Dursun eksikler arasında bulunuyor. Konuk takım Helsinki’de ise Tanaka dışında eksik oyuncu yer almıyor.

FENERBAHÇE’DE HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayan oyuncuların yenilenme çalışması yaptığı belirtildi.

Diğer oyuncuların ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladığı idmanı pas yaparak sürdürdüğü aktarıldı. Dar alanda yapılan çift kale maçla devam eden antrenmanın, bireysel çalışmalarla sona erdiği kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve Dimitris Pelkas'ın tedavilerine devam edildiği aktarıldı.

FENERBAHÇE HELSİNKİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

19 Ağustos 2021 Perşembe günü oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı saat 21:45’te başlayacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu ise TV8 olacak.

Editör: Haber Merkezi