Fenerbahçeli umutlanmıştı, İsmail Kartal hoca göreve getirildiği zaman.

Ama nerede ?

Belli ki, futbolcular için bu sezon çoktan bitmiş. Ne çaba sarf eden var, ne de ter döken. Atılan gol sizi aldatmasın, ya da istatistikler. Maç boyunca çekilen tek şut, gitti şansına gol oldu. Ne bir verkaç var, ne de ara pas.

Yahu korner bile bir tane, bir. “Al gülüm, ver gülüm” yap, sonra bir de “top daha çok bizdeydi” diye ahkam kes. Demek ki, suç ne Pereira’daymış, ne de Zeki Murat Göle’de. Suçlu sahada hiçbir varlık gösteremeyen Mesut’ta, İrfan Can’da, Sosa’da, Rossi’de ve Zajc’taymış.

Sarı Lacivertli takımda Kim, Serdar, Osayi ve kaleci Berke dışında kalanlar “Yalandan” futbol oynadılar. Hele İsmail Kartal, Rossi ve Mesut’a 63 dakika nasıl tahammül etti, hayret ! Belli ki, o da yıldızlardan bir parlama bekledi ama bir türlü gerçekleşmedi o parlama. Üstelik gelecekte parlayacakları yönünde hiçbir sinyal de vermedi o yıldızlar. Kısacası sıradan takım olmuş Fenerbahçe.

Güçsüz, etkisiz ve plansız. İsmail Kartal bu takımı nasıl toparlar, orası da karanlık.

Antalyaspor mütevazı kadrosuyla iyi mücadele etti. Pozisyonlar da buldu ama sadece birini değerlendirebildi. Dağınık, futboldan uzak “Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçırdı” dersek yanlış olmaz.