Tamam, İsmail hoca takıma çok şey kattı. Tamam, mücadele gücü arttı, Fenerbahçe’nin. Ama Pereira’yı eleştiriyorduk, bu “Çakma” sağ ve sol beklerle oynuyor diye, sen neden ısrar edersin ki, hocam. Novak ve Nazım Sangare kenarda iken neden şans verilmez. Neden Osayi gibi hücumdaki en büyük güçlerinden biri sağ beke hapsedilir. Rossi, Mesut ve İrfan Can’ın yardım etmediği iki “Çakma” bek nasıl yalnız bırakılır. Gariban Kim Min-Jae, maç boyunca hangisinin açığını kapatacağını bilemedi. Yetmedi gitti bir de gol attı Güney Koreli futbolcu.

Dedik ya, Fenerbahçe artık mücadele ediyor, skoru kabullenmiyor. Ama hala Mesut Özil olduğu zaman bir eksik oynuyor, Sarı Lacivertliler. Mesut kendisi de biliyor iyi olmadığını. En azından fizik gücünü kazanana kadar Arda’ya şans verilse daha mı iyi olur acaba. Takımın en iyileri Kim Min-jae ve Crespo. Zajc ile birlikte Serdar’lar da iyi niyetle mücadele ediyor. Yaratıcı Osayi’nin sağ bekte hapsedildiğini zaten yazdık. Yine de zaman zaman iyi çıkışlar yaptı. Rossi ise hareketli ama geçen haftaki o müthiş performansından uzaktı. Oyuna sonradan giren Pelkas, attığı golle eski günlerine dönme sinyalleri verdi.

Fenerbahçe’nin özellikle ikinci yarıdaki ısrarlı ve arzulu futbolu ikincilik yarışına ayrı bir hava getirdi. En azından artık bir hedefi var Sarı Lacivertli takımın. Ve bu hedefi bırakmayı da düşünmüyor gibi.