Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Eintracht Frankfurt'u evinde konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansını kaybeden Fenerbahçe Konferans Ligi'ne mutlu gitmek istiyor. Futbolseverler Fenerbahçe Frankfurt maçı canlı izle şifresiz izle ve Fenerbahçe Frankfurt maçı şifresiz veren kanallar listesini araştırıyor. Eintracht Frankfurt ise kendi evinde Fenerbahçe'yi yenerek liderliğini perçinlemek istiyor. İşte heyecanla beklenen maç öncesi detaylar...

FENERBAHÇE FRANKFURT MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

FENERBAHÇE EİNTRACHT FRANKFURT MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı bugün Ülker Stadı'nda oynanacak. Kritik mücadele bugün saat 20.45'te başlayacak. Fenerbahçe Frankfurt maçı Exxen üyelerine canlı olarak yayınlanacak. F.Bahçe maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Srdjan Jovanovic yönetecek. Hakem Jovanovic’in yardımcılıklarını Uroš Stojković ve Milan Mihajlović yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Momčilo Marković oldu. VAR da ise Mario Zebec var. 

FENERBAHÇE EİNTRACHT FRANKFURT MAÇI İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Aziz, Szalai, Serdar Sosa, Zajc, Novak, Berke, Nazım, Pelkas, Berisha, Meyer, Muhammed 

Eintracht Frankfurt: Lindstrom, Kamada, Trapp, Tuta, Jakic, Sow, Kostic, Hasebe, Ndicka, Chandler,  Maury

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Enner Valencia, Altay Bayındır ve Mert Hakan Yandaş, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da takımdaki yerlerini alamayacak.

FENERBAHÇE'DE 1 GALİBİYET

Avrupa kupalarında Almanya temsilcileriyle 13. kez karşılaşacak olan Kanarya bu müsabakalarda tek galibiyet alabildi. 3 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı.

F.BAHÇE 3. SIRADA

Fenerbahçe son maçlar öncesi grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ve 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Frankfurt ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 11 puanla lider. 

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı

İKİ TAKIM ARASINDA 3. RANDEVU

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt, Avrupa kupalarında 3. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım, Avrupa'da ilk kez 2006-2007 sezonunda birbirlerine rakip oldu. İstanbul'da oynanan UEFA Kupası grup karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Bu sezon ise D Grubu'nun ilk haftasında yapılan müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.

FENERBAHÇE FRANKFURT MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

fenerbahçe frankfurt

fenerbahçe frankfurt

fenerbahçe frankfurt

fenerbahçe frankfurt

Editör: Haber Merkezi