İnsanın aklı almıyor… Bir takım sahasından çıkarken bu kadar pas hatası yapar mı ? Üstelik futbolcuların biri, ikisi değil hepsi, hatta kaleci Harun bile.

İnsanın aklı almıyor… Bir takım sahasından çıkarken bu kadar pas hatası yapar mı ? Üstelik futbolcuların biri, ikisi değil hepsi, hatta kaleci Harun bile.

Eğer sen, geriden oyunu kuramazsan, rakibin baskısına boyun eğip, top tutamazsan, doğru dürüst pozisyon bulamazsın, üstelik kalende tehlike üstüne tehlike yaşarsın.

Gerçek şu ;

Fenerbahçe’de elle tutulur, doğru dürüst oynayan bir tek oyuncu yok. Takımda topu tutacak, rakibi eksiltecek, oyunu soğutacak, rakibin baskısına “Dur” diyebilecek kim var ki ? Biraz Valbuena, biraz da Dirar, o kadar. Gerisi maalesef “Dan- Dun” futbolu oynuyor. Hele büyük umutlarla devre arasında Beşiktaş’tan transfer edilen Tolgay. Ersun hocaya hayret ediyorum, Jailson ve Zajc varken, Tolgay’da ısrarını çözemiyorum. 70 dakika sahada hiçbir şey yapmayan bir futbolcuya nasıl dayanılır, anlayamıyorum. Sarı Lacivertli takımın orta sahası üretken değil, topu da taşıyamıyor. Alanyaspor’un kaliteli ayakları orta sahada cirit attı, her dönen topu aldı ve iki adımda Fenerbahçe kalesinde tehlike yarattılar. Harun ve Mehmet Topal’a yatıp, kalkıp şükretsin Sarı Lacivertliler. Onların çevirdikleri toplar olmazsa, daha ilk yarıda farklı bir skor oluşurdu.

Bir de İsmail Köybaşı sorunu var Fenerbahçe’de…

Hasan Ali’den sonra hiç çekilmiyor doğrusu. Bize göre Sarı Lacivertli takımda misyonunu çoktan tamamlamış İsmail Köybaşı. Hasan Ali’nin olmadığı maçlar için, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın acil alternatif bulması gerekiyor.

Alanyaspor’u tebrik etmek lazım.

Mükemmel bir oyun ortaya koydular. Fenerbahçe’nin açıklarını çok iyi değerlendirdiler. Efecan, N’Sakala, Campos ve Cisse’ye diğerlerini de ayak uydurunca hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bir hayretimiz de Ozan Tufan’a. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Fenerbahçe böyle bir futbolcuyu nasıl kiralık olarak gönderdi, anlamış değiliz. Ozan’ın şu anda, Sarı Lacivertli takımda oynayan birçok futbolcudan birkaç gömlek daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Fenerbahçe’de kabus bir türlü bitmiyor. Bu oyuncular ve bu oyunla, ligin en genç, en teknik futbolcularının bulunduğu Trabzonspor maçında da, haftaya kabus sürecek gibi.

Çünkü alt sıralarda dengelerin sürekli değiştiği ligde, tehlike hala sürüyor.

Bizden söylemesi...