2020 Ziraat Türkiye Kupası FB TS maçı ile yeniden başlıyor. Koronavirüs nedeniyle ara verilen liglerin yeniden başlamasıyla her iki takım da bu hafta galibiyet alarak Türkiye kupası için moral depoladı. Bu heyecan solu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler sabah saatlerinden itibaren “Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?” araştırması yapmaya başladı. Haberimizde 2020 Ziraat Türkiye Kupası FB TS maçına dair detayları bir araya getirdik…

Süper Lig’de averaj farkı ile zirvede bulunan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasını alarak moral kazanmak ve sezon sonunda iki kupayı birden müzesine götürmek istiyor. Diğer yandan Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor.

İlk maçta kendi sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden Trabzonspor deplasmanda oynayacağı maçtan galip gelmek isterken, Fenerbahçe her ne kadar seyircisiz oynansa bile kendi sahasında galibiyet yaşamak için elinden geleni yapacak.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı 16 Haziran Salı akşamı saat 20.45’te başlayacak.

HANGİ KANALDA?

FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yöneteceği Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

HANGİ TAKIM NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe, 2 ve üstündeki farklı galibiyetler ile 1-0'lık sonuç halinde tur atlayan taraf olacak. Trabzonspor ise her türlü beraberlik ve galibiyet halinde adını finale yazdıracak. Mücadelenin 2-1 sarı-lacivertlilerin lehine tamamlanması durumunda ise uzatma bölümleri oynanacak.

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Vedat Muric, Trabzonspor karşısında ilk 11'de forma giyecek.

Muric, hafif sakatlığı dolayısıyla Süper Lig'deki Hes Kablo Kayserispor maçında ilk 11'de yer almamıştı.

Tecrübeli santrfor, Hes Kablo Kayserispor karşısında 65. dakikada oyuna dahil olmuştu

HASAN ALİ KALDIRIM DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçıyla sahalara dönecek.

Tecrübeli futbolcu, sarı kart cezası sebebiyle Hes Kablo Kayserispor'a karşı forma giyememişti.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısına 2 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde, Süper Lig'de oynanan Hes Kablo Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Ozan'ın yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek.

Editör: Haber Merkezi