Fenerbahçe , Süper Lig'in 19. haftasında Ülker Stadyumu'ndaÖznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Futbolseverler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'i ne? araştırması yapıyor. Vitor Pereira ile yollarını ayıran ve kötü gidişatına son vermek isteyen Fenerbahçe'de hedef devre arasına 3 puanla gitmek. 8 maçtır 3 puana hasret kalan Marius Sumudica'lı Yeni Malatyaspor ise Kadıköy'de sürpriz peşinde olacak. 

FENERBAHÇE - YENİ MALATYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Kritik mücadele bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den üyeliği olanlara canlı olarak yayınlanacak. 

FENERBAHÇE - YENİ MALATYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Mert Hakan, Mesut,  Szalai, Osayi, Sosa, Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Crespo, İrfan Can, Valencia

Yeni Malatyaspor: Haddadi, Aabid, Mounir, Adem, Ertaç, Semih, Hafez, Ndong, Sadık, Wallace, Tetteh

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ile tedavileri devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha, müsabakada görev yapamayacak.

BEŞ FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci, 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 20. haftadaki Adana Demirspor müsabakasında görev yapamayacak.

SÜPER LİG'DE 9. KARŞILAŞMA

Fenerbahçe ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam 9. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2017-2018 sezonundan bu yana oynanan 8 karşılaşmanın 4'ünü Fenerbahçe, 2'sini ise Yeni Malatyaspor kazandı, 2 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda sarı-lacivertli takım 12 kez fileleri havalandırırken, sarı-siyahlı ekip ise 10 gol kaydetti.

Geride kalan sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Yeni Malatyaspor 3-0 galip ayrılmıştı. İkinci devrede Malatya'da oynanan mücadele ise 1-1 beraberlikle tamamlanmıştı.

MESUT ÖZİL TARİHE GEÇMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin kaptanı Mesut Özil, Gaziantep, Beşiktaş ve Karagümrük karşılaşmalarında rakip fileleri havalandırarak kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig maçında gol atma başarısı göstermişti. Mesut, bu akşam da gollerine devam edip hem kişisel rekorunu geliştirmek hem de Kanarya'da bu seriyi (2007- 08'den sonra) Alex de Souza, Deivid, Moussa Sow ve Max Kruse'dan sonra yakalayan ilk isim olmayı hedefliyor. 33 yaşındaki süperstar bu sezon toplamda 19 maçta 8 gol attı ve 2 de gol pası verdi. Mesut'un genel kariyerindeki en iyi sezonu ise 2016-17'de Arsenal'de oynadığı dönemdeki; 44 maçta 12 gol ve 13 asistlik performansı!

FENERBAHÇE'DE 5 OYUNCU SINIRDA

Ev sahibi Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-Lacivertli ekipte grip olan Serdar Aziz ve sakatlığı bulunan Luiz Gustavo dışında ceza sınırında olan Filip Novak, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci kart görürlerse, 2022 yılının ilk lig maçında forma giyemeyecekler. Kanarya'nın bir sonraki rakibi ise sahasında Adana Demirspor olacak.

YENİ MALATYASPOR'DA SON DAKİKA

Marius Sumudica'nın da bir türlü ayağa kaldırmayı başaramadığı Yeni Malatyaspor, 15 puanla küme düşme hattında yer alıyor. Hakem kararları nedeniyle büyük olay olan Kayserispor maçında 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalan Malatya, son 8 maçını (5 mağlubiyet, 3 beraberlik) da kazanamadı. Konuk ekipte sakatlığı bulunan Rahman Buğra Çağıran dışında eksik bulunmuyor.

Editör: Haber Merkezi