Steven Caulker Ocak 2019'dan itibaren Alanyaspor forması giymeye başlamıştı. Fenerbahçe transfer sezonunda Steven Caulker ile anlaştığını açıkladı. Taraftarlar Steven Caulker kimdir, kaç asisti-golü var? merak ediyor. İşte Steven Caulker hakkında detaylar...

FENERBAHÇE'DEN STEVEN CAULKER AÇIKLAMASI

"Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinin yapılması için İstanbul'a davet edilmiştir.

Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacaktır.""

Steven Caulker kimdir

STEVEN CAULKER KİMDİR?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Steven Caulker kimdir? 29 Aralık 1991'de İngiltere'nin başkenti Londra'da doğan 1,91'lik stoper Steven Caulker, futbola ülkesinin ekiplerinden Tottenham'ın alt yapısında başladı. 2009'da A takıma yükselen Steven Caulker, 2009'da Yeovil Town'a kiralık olarak gönderildi.

Ardından Bristol City ve Swansea'da kiralık olarak top koşturan Steven Caulker, 2013'te Cardiff'e 9,15 milyon avro bedelle transfer oldu. 1 yıl sonra da Queens Park'ın 10,75 milyon paund karşılığında kadrosuna kattığı Steven Caulker, 2015'te Southampton'a kiralık gönderildi.

2016'da Liverpool'da kiralık olarak oynayan Steven Caulker, 2018'de Dundee FC'ye gitti. Bir dönem kulüpsüz olarak boşta kalan Steven Caulker, 2019'da bonservis bedeli olmadan Aytemiz Alanyaspor'un kadrosuna dâhil oldu. Oyuncunun Alanyaspor ile olan sözleşmesi Temmuz 2021'de sona erecek.

Ocak 2019'dan itibaren Alanyaspor forması giymeye başlayan Caulker, Süper Lig'de 85 maça çıktı ve takımına 6 gol 8 asistlik katkı sağladı.

Editör: Haber Merkezi