HABER:MEHMET ARKAN

YILDIRIM TEŞKİLAT VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

31 Mart seçimlerinde, il Belediyesi, 2 ilçe ve 7 belde belediyesi olmak üzere 10 belediyeye üç hilalli sancağın dalgalanmasında gece gündüz fedekarca çalışan teşkilat başkanları ve belediye başkanları ile birlik ve beraberlik toplantısı yaptı.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİKLE KÜTAHYA YA DEĞER KATACAĞIZ

Toplantıda konuşan YILDIRIM;

''Geride bıraktığımız 31 mart yerel seçimlerinin ardından MHP li kazanan belediye Başkanlarımızla Kütahya Belediye'sinin ev sahipliğinde bir araya geldik.Toplantıya 13 MHP İlçe Başkanımız ve 10 belediye başkanımız katılım sağladı.Toplantıda geçirmiş olduğumuz seçim sürecini ve bundan sonraki süreçte MHP'de  ki üretken belediyecilik anlayışı ile Kütahya'mıza neler yapabiliriz,nasıl daha iyi hizmet sunabilirizin analizlerini konuştuk.MHP nin üretken belediyecilik anlayışı ile kütahyamıza değer katacağız.Çözüm odaklı daima vatandaşının yanında halkına hzimet eden anlayışla daima halkımızın emrinde ve hizmetinde olacağız.''Dedi.

2 AYDA BİR YAPILACAK

Sözlerine devam eden YILDIRIM;

''Bundan sonraki toplantıları 2 ayda bir MHP Kütahya  il Başkanlığı organizasyonunda farklı bir belediye başkanımızın ev sahipliğinde yapmak üzere karar aldık.

Bu toplantı ,hem onlara güç katabilmek hem de , 2 dönem ve daha fazla belediye başkanı olmuş ve bu dönem yine halkın teveccühü ile kazanmış tecrübeli belediye başkanlarımızın tecrübelerinden ve fikirlerinden yararlanarak göreve yeni gelen belediye başkanlarımıza tavsiye ve önerilerini paylaşma bazında verimli bir toplantı olmuştur.

Toplantımızda ilçe teşkilat başkanlarımızda vardı.Teşkilatlarımızla ve belediyelerimiz arasında koordinasyonun sağlanması ve büyük bir aile olduğumuzu tekrar gösterme bazında faydalı oldu.''Dedi.

GENEL BAŞKANIMIZI KARŞILAMA HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

13 Temmuz  Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ' nin de Kütahya ziyareti ile ilgili açıklama yapan YILDIRIM,

Tüm teşkilatlarımız ve Belediye başkanlarımızla Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendiyi karşılamaya hazırız.Hazırlıklarımız tamamlandı.Sabırsızlıkla Sayın Genel Başkanımızın Kütahya'ya gelmesini bekliyoruz.''ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi