Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kendisini eleştiren bir vatandaşa 12 dakika boyunca küfür etti. Bu anları kayda alıp sosyal medyadan yayınlayan Serkan Yalnız'ı hakaret ve küfür yağmuruna tuttu. Peki, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir, kaç yaşında hangi partiden? İşte detaylar. Peki, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir, kaç yaşında hangi partiden? İşte detaylar

BELEDİYE BAŞKANINDAN KÜFÜR SKANDALI

CHP’li Belediye Başkanı Alim Karaca’nın bir vatandaşa ettiği küfürler sosyal medyada gündem oldu. Başkan Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un kötü yönetildiğini söyleyen Serkan Yalnız adlı taraftara telefonla arayarak 12 dakika boyunca ağır küfürler etti.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA HANGİ PARTİDEN?

Son yerel seçimde CHP'den belediye başkanı seçilen Alim Karaca hakkındaki bilgiler şöyle:

Alim Karaca 09 Temmuz 1973’te, Fethiye’de dünyaya geldi. Ailesi, daha önce Fethiye’ye bağlı olan Kumluova’nın tanınmış ve köklü ailelerindendir. Öğrenimine Kumluova İlkokulu'nda başlayan Karaca, ortaokul ve liseyi İstanbul Beylerbeyi’ndeki H.Ömer Sabancı okullarında, yükseköğrenimini ise, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

Alim Karacs, siyasi hayatına ise, İstanbul’da lise öğrencisi olduğu dönemlerde, CHP Gençlik Kolları’nda başlamıştır.

Alim Karaca, 2009–2014 yılları arasında Kumluova Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’den Fethiye Belediye Başkanı seçilmiştir.

Karaca, İngilizce öğretmeni Çiğdem Karaca’yla evlidir; biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

İstanbul’daki öğrencilik yıllarında lisanslı sporcu olarak Enka Spor Kulübü'nde voleybol oynamış olan Alim Karaca, koyu bir Fethiyespor taraftarıdır.

Editör: Haber Merkezi