Orijinal adı "The Nut Job" olan Fındık İşi filmi animasyon severle buluşuyor. Özellikle çocukların çok sevdiği yapım hakkında detayları araştıranlar, "Fındık İşi filminin konusu nedir, ne zaman çekildi, seslendirenler kimler?" gibi sorulara yanıt arıyor.

FINDIIK İŞİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Surley, yaşadığı yerden artık o kadar da memnun değildir. Kurallardan hoşlanmayan yaramaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda hayatın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de can atmaktadır bir yandan da. Arkadaşı ile yollara düşerler. Büyük şehirde yaşamaya başlayan ikilinin koşullara ayak uydurması zordur. Yaklaşan kış mevsimi yiyecek bulmayı da zorlaştıracağından endişelidirler.

Birkaç başarısız denemeden sonra umutları tükenmeye başlamıştır. Ancak akıllarına gelen bir yöntem onları bütün kış rahat ettirecektir: Fındıkçı soygunu yapmak! Maury'nin Fındık Dükkanı tam da bu soygunun yapılacağı hedeftir.

Soygunda yanından ayırmadığı dostu fare Grayson da onun sağ kolu olacaktır. Birlikte bir ekip kurarlar. Ancak hedeflerine aldıkları fındıkçıyı soymayı düşünen yalnızca onlar değildir. Azılı bir rakun, istediğini elde etmeye ve Surley ve takımının planlarını altüst etmeye kararlıdır.

FINDIIK İŞİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2 Mayıs 2014 tarihinde gösterime giren Fındık İşi filmini seslendiren oyuncular şöyle: Payidar Tüfekçioğlu, Kerem Kobanbay, Savaş Özdural

 

Editör: Haber Merkezi