Sosyal medya sitelerinde seslendirdiği ilahiler ile büyük beğeni kazanan Fırat Türkmen, Demet Akalın ve Alişan'ın programına konuk oluyor. Seyircilerin hakkında bilgileri araştırdığı Fırat Türkmen, "Geceden Gündüze Allah" isimli albümü ile büyük beğeni kazanmıştı. Genç sanatçı Erzurum Türk Musikisi Devlet Konservatuvarında eğitimi devam etmektedir

fırattürkmen

FIRAT TÜRKMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Fırat Türkmen, Erzurum'da 4 Şubat 1998 tarihinde dünyaya gelen Fırat Türkmen, Erzurum'da ilkokulu tamamladıktan sonra Erzurum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur.

Küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgisi olan Fırat Türkmen seslendirdiği “ Canlar Cananı Muhammet ” ilahisiyle büyük beğeni toplamıştır.

Muhammed Ahmet Fescioğlu ile 2020 yılının Ekim ayında çıkardıkları "Geceden Gündüze Allah" isimli albümü ile büyük beğeni kazanan Fırat Türkmen Erzurum Türk Musikisi Devlet Konservatuvarında eğitimi devam etmektedir.

fırattürkmen

Ayrıca Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ile ilgilenmektedir. Fırat Türkmen, uzun bir süredir Atv ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programında Ses Sanatçılığı . Ramazan ayında ise Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur programlarında yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi