90 yılların fenomen kanalı Flash TV, yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 2019’da kepenk indiren kanalın yeni sezonunda  Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Yalçın Çakır, Gökhan Taşkın gibi meşhur isimlerin olup olmayacağı kesinlik kazanmadı. Flash TV’nin yayın tarihi de belli oldu.

FLASH TV NE ZAMAN AÇILACAK?

Medyakoridoru'nda yer alan habere göre, kanalın sahibi Ömer Göktuğ, Flash TV'nin yeniden yayınlara başlayacağını doğruladı. Eğlence formatında ekranlara dönmek için hazırlandıklarını belirten iş insanı, Temmuz 2021'de seyirciyle buluşmayı planladıklarını söyledi.

FLASH TV NASIL İZLENİR?

2 yıllık aranın ardından Temmuz 2021'de yeniden yayınlara başlayacak Flash TV uydu frekans bilgileri henüz netlik kazanmadı. Türksat uydusundan yayın yapacak kanal, Digiturk, D-Smart, Tivibu gibi dijital platformlardan da izlenebilecek. Flash TV Youtube kanalından da canlı yayın paylaşılacak.

FLASH TV'NİN SAHİBİ KİM?

1992 yılında yayın hayatına başlayan ve Türkiye'nin ikinci özel televizyon kanalı olan Flash TV'nin sahibi Ömer Göktuğ'dur. İlk kurulduğu günden bu yana Göktuğ Şirketler Grubu bünyesinde yer alan kanal, ilk olarak Bursa'da yerel yayın yaparak izleyicisiyle buluştu. Flash TV'de yayınlanan 90'lı yılların fenomen programı Gerçek Kesit, Bursa'da çekildi. 2000 yılında kanalın merkezi İstanbul Bakırköy'e taşındı. Bir dönem kanalın haberlerini gazeteci Savaş Ay sundu. Flash TV, evlilik programlarının başlamasına öncü oldu.

 

Editör: Haber Merkezi