Genel

1000 TL altı alınabilecek en iyi telefonlar

Abone Ol

Samsung Galaxy Grand Prime Plus 1000 TL alınabilecek en iyi telefonlardan birisi de Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Sadece sosyal medyayla ilgilenip, WhatsApp, İnstagram, Youtube’a bakacaksanız sizler için iyi bir telefon olacaktır. Kullanıcı yorumlarına baktığımızda da telefonun yeterli bir telefon olduğunu görebiliyoruz.

VESTEL Venüs GO 1000 TL’ye alınabilecek telefonlar listemizin 2. sırasında yerli markamız olan Vestel yer alıyor. 1 GB RAM’e sahip olan bir telefon. Ekran boyutu ise 5 inç değerine sahip. Dahili depolama alanına baktığımızda 8 GB’lık bir alan ile karşılaşıyoruz.

LG K9 Listemizin 3. sırasında LG marka bir telefon yer alıyor. Bataryasının dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Tam şarj ve orta süreli bir kullanım ile 24 saat boyunca kullanabileceğiniz bir telefon.

Reeder P13 3 GB RAM’e ve 16 GB hafızaya sahip bir telefon. Performansı gayet iyi. Bu hafıza kapasitesi ve RAM miktarını bu fiyata bulmak zor diyebiliriz. Günlük işleriniz için alıyorsanız, yani haberleri okuyup, Facebook, Whatsapp’a girecekseniz alabileceğiniz bir telefon. Üstelik fiyatı da uygun.

General Mobile Mobile Gm 5 Bu fiyat aralığında yani 1000 TL civarında alınabilecek en iyi telefonlar arasında yer alıyor. General Mobile genellikle giriş seviyesi ve orta segment için telefon üreten bir marka.

Huawei Y5 İşte 1000 TL telefon önerileri listemizdeki en iyi telefon. Elbette Huawei çok iyi bir marka. Ancak telefonunuzun biraz daha iyi olmasını istiyorsanız almanız gereken bir telefon. Tabi uzun yıllar boyunca sürekli kullanmak istiyorsanız da tercih edebilirsiniz.