Samsun’da iki kişi arasında çıkan “kazık” tartışması kısa sürede büyüyerek silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü.
Olayda 4 kişi yaralanırken, 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü
Olay, Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Hacı Ali Ekinci Bulvarı üzerinde bulunan bir ikamet önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre 53 yaşındaki H.N., evinin ve demir doğrama atölyesinin karşısında başlayan inşaatta kullanılan kazıkların kendisine ait olduğunu öne sürerek izinsiz alındığını iddia etti.
Bu nedenle 42 yaşlarındaki H.N. ile U.Ö. ve 53 yaşındaki Ü.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar arasında kavga yaşandı.
Tüfekle ateş açtı
Kavganın büyümesi üzerine H.N., tüfekle ateş ederek U.Ö. ve Ü.G.’yi yaraladı. Olay sırasında H.N.’nin kafasından keserle yaralandığı, oğlu 28 yaşındaki M.N.’nin ise darp sonucu yaralandığı belirtildi.
1 yaralının durumu ağır
Yaralanan 4 kişi olay yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Özel hastanede ameliyata alınan U.Ö.’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Silah atölyede bulundu
Olayda kullanılan tüfek, H.N.’ye ait demir doğrama atölyesinde ele geçirildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.