Kırklareli'de kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor. Dünden bu yana artarak devam eden kar yağışı, özellikle Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

Dereköy Sınır Kapısı'nda Tipi Görüldü
Bulgaristan’a açılan Dereköy Sınır Kapısı çevresinde ise zaman zaman tipi şeklinde görülen yağış, ulaşımı zorlaştırıyor. Yüksek kesimlerde etkisini sürdüren yoğun kar, görüş mesafesini düşürerek sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Ekipler Kar Temizleme Çalışmalarına Devam Ediyor
Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolların ulaşıma açılması için bölgede yoğun bir çalışma yürütüyor. Kırklareli hava durumu verilerine göre, bölgede sıcaklık sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldü.

Kar Yağışı Akşama Kadar Sürecek
Meteorolojik tahminlere göre kar yağışının akşam saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Yetkililer, sürücülerin buzlanma ve kaygan zemin riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.