Genel

Saç beyazlamasından kurtaran yöntem! İşte İbn-i Sina'nın simsiyah yapan önerisi

İbn-i Sina asırlar öncesinden adeta saç beyazlamasından kurtarabilen yöntem ile ilgili 2 yağ önerisinde bulundu. Saçları adeta simsiyah yapan 2 yağ formülü, günümüzde de pek çok insan tarafından tercih edilebiliyor. İşte İbn-i Sina'nın saç beyazlamasından kurtaran ve adeta simsiyah yapan o 2 yağ önerisi…

Abone Ol

İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden önerdiği doğal yöntemler, pek çok insanın adeta derdine deva olabiliyor. Nitekim geçmişte verdiği tavsiyelerle saç beyazlaması problemine çözüm sunabilen İbn-i Sina, adeta saçları simsiyah yapan formülü 2 yağ ile açıkladı.

İBN-İ SİNA'NIN SAÇLARI SİMSİYAH YAPAN FORMÜLÜ Saç beyazlaması kişilerde farklı sebeplere bağlı olarak ortaya çıkabiliyor. Nitekim kullanılan kimyasal ürünlerden kaynaklı olabilir, genetik faktörlerden kaynaklı olabilir ya da bambaşka bir sebebi de olabilir. Bu nedenle saç beyazlaması ortaya çıktığında pek çok insan kimyasal boyalara da başvurabiliyor. Ancak kimyasal boyalar yerine İbn-i Sina'nın adeta saç beyazlamasından kurtarabilen 2 yağ önerisi de tercih edilebilir.

İbn-i Sina asırlar öncesinden saç beyazlaması problemi yaşayan kişiler için adeta saçları simsiyah yapabilen 2 yağ önerisinde bulundu. İşte İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden saç beyazlamasına karşı önerdiği ve adeta saçları simsiyah yapabilen 2 yağ önerisi, çörek otu ve ban otu yağı.

Çörek Otu: Saç kırılmasına, saç derisindeki kaşıntı problemine ve kepeğe karşı faydalı olabilen çörek otu, saç beyazlamasının da engellenmesine yardımcı olabilir. Bu sayede adeta saçların simsiyah kalmasına da faydalı olabilir. Ayrıca çörek otu, saçlara parlaklık etkisi de sağlayabilir.

Ban Otu Yağı: Saç beyazlamasını önleyebilmesiyle gündeme gelebilen ban otu yağının saç çıkartma özelliği olduğu da söyleniyor. Ayrıca İbn-i Sina'nın önerdiği ban otu yağının saçların beyazlamasını önleyebilmesi, adeta saçların simsiyah kalmasına da faydalı olmasına yol açabilir.

İbn-i Sina'nın önerdiği söz konusu 2 doğal yağ, cilt yapısına göre farklı sonuçlar verebilir.

Bu nedenle yüzde 100 kesin sonuç vermeyebilir. Bunun yanı sıra hassas cilt derisine sahip olanların ve alerji etkisi oluşabilecek kişilerin uzman bir doktora danışarak kullanmaları önerilir.