Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Alman takım Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak. Maç öncesi Fenerbahçe ve Frankfurt'un kadrosu şekillendi. FB'de Frankfurt maçı öncesi 8 eksik bulunuyor. Frankfurt'un teknik direktörü Oliver Glasner, cezası sebebiyle Fenerbahçe maçında kulübede yer alamayacak. Fenerbahçe deplasmanda Frankfurt'u yenerek avantajlı duruma geçmek istiyor. 

FENERBAHÇE UEFA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Eintracht Frankfurt Fenerbahçe UEFA maçı yayınlanacak kanal ve saati belli oldu. Frankfurt Fenerbahçe maçı bugün saat 22.00'de başlayacak. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçı Exxen platformu üzerinsen şifreli olarak yayınlanacak. Ancak Azerspace uydusundan yayın yapan CBC Sport, Frankurt Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallardan biri.

FRANKURT FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Frankfurt: N'Dicka, Hauge, Kamada, Hinteregger, Lenz, Sow, Hrustic,Trapp, Durm, Kostic, Borre

Fenerbahçe: Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Altay, Serdar Aziz, Kim, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Szalai, Osayi-Samuel, Mesut Özil,

Frankfurt Fenerbahçe

FENERBAHÇE'DE 8 EKSİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eintracht Frankfurt karşısına 8 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte; İrfan Can, Tisserand, Nazım, Sosa ve Miha Zajc sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'a da görev veremeyecek.

TEKNİK DİREKTÖR CEZALI!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Oliver Glasner, cezası sebebiyle kulübede yer alamayacak. Glasner, Wolfsburg'u çalıştırdığı dönemde aldığı ceza sebebiyle Fenerbahçe maçında olmayacak Oliver Glasner'in yerine yardımcısı Michael Angerschmid görev alacak.

FENERBAHÇE'DE 3 İSİMDEN İYİ HABER!

Fenerbahçe'de, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde 3 futbolcudan iyi haber geldi. Ferdi Kadıoplu, Filip Novak ve Dimitris Pelkas iyileşti ve kadroya dahil edildi.

FENERBAHÇE VE FRANKFURT DAHA ÖNCE BİR KEZ KARŞILAŞTILAR

Fenerbahçe ile Frankfurt, tarihlerinde ikinci defa karşı karşıya gelecek. İki ekip, 13 Aralık 2006’da o dönemdeki adıyla UEFA Kupası’nda yine grup maçında birbirlerine rakip olmuştu. Kadıköy’de oynanan karşılaşmada Alman ekibi Takahara’nın golleriyle 2-0 öne geçip, gruptan çıkma pozisyonuna gelmişti. Ancak Fenerbahçe, Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ile beraberliği yakalamış ve maç 2-2 sona ermişti. Bu sonuçla birlikte Sarı-Lacivertliler, 5 takımlı grubu 3. bitirip üst tura çıkarken, Frankfurt son sırada kalmıştı.

FRANKFURT'TA LENZ BELİRSİZLİĞİ

Alman ekibinde bu akşamki maç öncesinde kaptan Rode ve sağ bek Almamy Toure’nin sakatlıkları bulunuyordu. Bu isimlere sol bek Christopher Lenz de eklendi. Bu sezon takımının oynadığı 5 resmi maçta da forma giyen 26 yaşındaki oyuncu, yaşadığı ağrı nedeniyle dün yapılan son idmanda bireysel bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Glasner’in öğrencisi hakkında son kararı bugün vereceği belirtildi. Lenz’in oynamaması halinde Durm’un savunmanın soluna geçmesi, sağ bekte ise Da Costa’nın oynaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi