Survivor yarışmasının konuşulduğu Survivor Extra’da başarılı bir yayın dönemi geçiren Furkan Dede, bu haftaki bölümlerde programa çıkmayınca merak konusu haline gelmiş, hatta Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu bile iddia edilmişti.

Başarılı sunucu Furkan Dede’nin rahatsızlığı sebebiyle yayına ara verdiği öğrenildi.

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Survivor Ekstra'nın başarılı sunucusu Furkan Dede, bu hafta ekrana gelen bölümlerde programa çıkmayarak merak konusu haline gelmiş, öyle ki Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu bile iddia edilmişti.

YENİDEN İŞİNE DÖNECEK

Ancak magazin gündemine düşen iddianın gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Bir süredir bel rahatsızlığı yaşayan Furkan Dede'nin ağrıları nedeniyle programa ara verdiği öğrenildi. Tedavi aşamasında olan Dede'nin yakın zamanda işinin başına geçeceği açıklandı.

FURKAN DEDE KİMDİR?

Furkan Dede, 1986 yılında İstanbul dünyaya geldi.

Yarışmacı olarak katıldığı Var mısın Yok musun programından 100 bin TL kazanarak ilk kez gündeme geldi. Kazandığı parayla ticarete atıldı fakat başarısız oldu.

2010 yılında Survivor'da Gönüllüler takımında yer aldı. 2013-2021 yılları arasında TV8 ve TV8,5 ekranlarında Survivor Ekstra, Oynat Bakalım, Let's Play, Sinek 2'li programlarını sundu.

ÖZEL YAŞAMI

1986 doğumlu olan Furkan Dede, 2021 yılı itibarıyla 35 yaşındadır ve bekardır.

Fenerbahçe taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @furkan_dede, Twitter'da @furkandede kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi