Türkgün | Futbol | 1. Lig'de Bandırmaspor, Adana Demirspor'u 3 golle geçti

1. Lig'de Bandırmaspor, Adana Demirspor'u 3 golle geçti

1. Lig’in 22. haftasında Bandırmaspor, deplasmanda Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti Tanque, Amaral ve Badji’nin golleri getirdi.

1. Lig’in 22. haftasında Bandırmaspor, deplasmanda Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti Tanque, Amaral ve Badji’nin golleri getirdi.

MUHABİR: Ali Öncü

1. Lig’in 22. haftasında Adana Demirspor, sahasında Bandırmaspor’u konuk etti. Mücadelede oyunun kontrolünü erken dakikalarda eline alan Bandırmaspor, etkili futbolunu skorla süsleyerek sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Maçın Özeti

Karşılaşmaya dengeli başlayan iki ekipten Bandırmaspor, 24. dakikada öne geçti. Ceza sahasında topla buluşan Tanque, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne taşıdı. Bu golden sonra baskısını artıran konuk ekip, 34. dakikada Amaral’ın golüyle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı Bandırmaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Adana Demirspor oyuna ortak olmaya çalışsa da Bandırmaspor savunmada hata yapmadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Badji, 90+4. dakikada kaydettiği golle skoru belirledi: 0-3.

Bu sonuçla Bandırmaspor deplasmandan üç puanla ayrılırken, Adana Demirspor sahasında farklı bir mağlubiyet yaşadı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...